25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαργαρίτης: “Παλεύαμε όλη τη χρονιά γι’ αυτό!”

O ΠΑΟΚ πήρε μια νίκη τετράδας στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της stoiximan.gr Basket League. Ένας από τους καλύτερους παίκτες του ήταν ο αρχηγός του, Βαγγέλης Μαργαρίτης, παρά το γεγονός ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του στον αγώνα ήταν αμφίβολη λόγω τραυματισμού. Είχε 13 πόντους με 5/5 δίποντα και 1/1 τρίποντο, 5 ασίστ και 2 ριμπάουντ.

"Μετά τη διακοπή δεν είχαμε την κατάλληλη απόδοση στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό", τόνισε ο Μαργαρίτης για να προσθέσει: "Αυτή τη φορά με τον Πανιώνιο ήμασταν αυτοί που έπρεπε, έχοντας την κατάλληλη συγκέντρωση παρά τις δυσκολίες που είχε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα, η κατάσταση που περνάει αυτή την στιγμή ο Πανιώνιος είναι δύσκολη, αλλά εμείς χρειαζόμασταν τη νίκη για να εξασφαλίσουμε την τετράδα και κάναμε τη δουλειά μας».

Αναφορικά με την τέταρτη θέση υπογράμμισε στο σάιτ της ΚΑΕ: "Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε και ακόμα πιο ψηλά, αλλά και η 4η θέση μας δίνει το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση. Παλεύαμε όλη την χρονιά για αυτό. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι και μετά ξεκινάνε τα πλέι οφ, όπου θα πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι, καθώς έρχονται πιο δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να δουλέψουμε όπως έχουμε δουλέψει από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα για να καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ