22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαργαρίτης: “Πάμε όπως πέρυσι”!

Tο καλό για τον ΠΑΟΚ ενόψει του τελευταίου αγώνα του για την κανονική περίοδο του Basketball Champions League με την Βέντσπιλς στη Λετονία είναι ότι δεν μπλέκει σε σενάρια, κρατάει τα κομπιουτεράκια καταχωνιασμένα στο συρτάρι και την τύχη στα χέρια του. Το κακό είναι πως αν χάσει, αποκλείεται από τους "16" της διοργάνωσης.

Η νίκη, λοιπόν, έστω και με... μισό πόντο διαφορά είναι το μόνο που ζητάει την Τρίτη το βράδυ στο Βέντσπιλς, όπου βρίσκεται από το απόγευμα της Δευτέρας και θα τα δώσει όλα για να την πάρει. Όπως έκανε και πέρυσι, σε ένα παιχνίδι που αποτελεί οδηγό του. Διότι και πέρυσι χρειαζόταν νίκη την τελευταία αγωνιστική στη Λετονία για να περάσει και την πήρε με τρόπο εμφατικό. Στις 24 Ιανουαρίου 2017 είχε κερδίσει με 84-54!

«Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Πρέπει να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Και πρέπει να κάνουμε ότι πρέπει και σωστά για να πετύχουμε τον στόχο μας», λέει Βαγγέλης Μαργαρίτης, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ. «Οι συνθήκες ήταν διαφορετικές πέρσι, αλλά και τότε ήταν η τελευταία αγωνιστική και έπρεπε να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Πιστεύω ότι θα κάνουμε το ίδιο και αυτή την φορά. Θα πρέπει να ξεπεράσουμε και την κούραση που υπάρχει στην ομάδα, αλλά είναι τόσο μεγάλη η επιθυμία που έχουμε για την πρόκριση, που όλα αυτά δεν θα τα έχουμε στο μυαλό μας».

Τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη με την πρόκριση; Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έχει την απάντηση: «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι και αποφασιστικοί στο παιχνίδι μας. Η Βένστπιλς είναι καλή ομάδα, για αυτό άλλωστε διεκδικεί και την πρόκριση , αλλά ξέρουμε πως να την αντιμετωπίσουμε, έχουμε λίγο χρόνο στη διάθεση μας για να ετοιμαστούμε για το ματς και ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ