24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μαργαρίτης: «Κούραση υπάρχει, αλλά την ξεχνάς»

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης έκανε μία ακόμη ηγετική εμφάνιση για τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός των γηπεδούχων βοήθησε σημαντικά να δημιουργήσει η ομάδα του από νωρίς μια διαφορά σημειώνοντας μεταξύ άλλων και 18 πόντους σε 18 λεπτά. Σε ερώτηση για την κούραση μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, τόνισε: «Κούραση υπάρχει, αλλά όταν μπαίνεις τα ξεχνάς όλα και  κάνεις αυτό που πρέπει. Κάναμε αυτό που πρέπει και πήραμε το αποτέλεσμα αυτό. Δεν περιμέναμε να δούμε αυτόν τον Προμηθέα. Χρησιμοποίησε αρκετά νέα παιδιά. Από την άλλη εμείς μείναμε 40 λεπτά συγκεντρωμένοι, παίξαμε αυτό που θέλαμε και πήραμε τη δεύτερη νίκη στη σειρά».

Ο Μαργαρίτης ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει στον τρίτο αγώνα, το Σάββατο στην Πάτρα, για να προσθέσει: «Ξέρω όμως τι πρέπει να κάνουμε: Να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την τρίτη νίκη και μαζί την τρίτη θέση στην τελική κατάταξη».

Όσο για το θέαμα που πρόσφερε ο ΠΑΟΚ και αν είναι και ένα μήνυμα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ο διεθνής φόργουορντ ήταν ξεκάθαρος: «Έχουμε αθλητικα΄παιδιά στην ομάδα που μπορούν να προσφέρουν αυτό το θέαμα. Το σίγουρο είναι ότι πως κοτιάμε το τώρα και όχι το μετά και θα γίνει την επόμενη χρονιά. Αυτό είναι κάτι που θα το δούμε αργότερα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ