18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μαργαρίτης: “Η ομάδα έχει μέλλον”

Είναι και κάποιος που είχε κι έναν λόγο παραπάνω να χαρεί. Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια απέναντι στον Προμηθέα στην Πάτρα για να γίνει το 3-0 της ομάδας του. Και τώρα έχει και λίγο χρόνο παραπάνω για ξεκούραση, πριν πατήσει παρκέ για την Εθνική Ομάδα αυτή τη φορά και το Παράθυρο Νούμερο 3 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Για την ώρα όμως στην ημερήσια διάταξη υπάρχει ο ΠΑΟΚ και η κατάκτηση της τρίτης θέσης στο πρωτάθλημα.

"Υπάρχουν όμορφα συναισθήματα. Σημασία έχει πως τελειώνεις την προσπάθεια... Αν και η αρχή δεν ήταν καλή. Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να πάρουμε την 3η θέση". 

Σε ότι αφορά την δική του απόδοση και το γεγονός πως χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει: "Τα νούμερα δείχνουν ότι ανεβαίνω. Εγώ προσπαθώ στο γήπεδο για το καλύτερο και μου βγαίνει. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα. Νιώθω καλά, βλέπω πιο ήρεμα το μπάσκετ, καταλαβαίνω πιο εύκολα κάποια πράγματα στο γήπεδο. Η ομάδα έχει μέλλον, όλοι δουλεύουν πολύ σωστά. Με τον κόουτς και το τιμ γίνεται πολύ καλή δουλειά οπότε μόνο θετικά είναι τα πράγματα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ