17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μαρίνος αντί Αράπη στη Νέα Πέραμο (pic)

Με νέο προπονητή θα εμφανιστεί στην σημερινή (15/11, 21:00) 7η αγωνιστική της Β' ΕΣΚΑΝΑ, και με αντίπαλο τον Παννεαπολικό, η Ένωση Νέας Περάμου - Μεγάρων.

Συγκεκριμένα, μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στον Άλιμο, που έφερε την Νέα Πέραμο στην 5η θέση του πρωταθλήματος, με ρεκόρ 4-2, η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασίας της με τον Κυριάκο Αράπη, και να επαναφέρει έναν παλιό γνώριμο της, τον Βασίλη Μαρίνο.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«-Το Δ.Σ. του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο προπονητή κο Βασίλη Μαρίνο. Ο κος Μαρίνος επιστρέφει σε γνωστά λημέρια καθώς βρισκόταν και παλαιότερα στο προπονητικό team της ομάδας μας, ενώ, έχει θητεύσει με επιτυχία και σε πολλούς συλλόγους επί δεκαετίες (Μαρούσι, Μανδραϊκός, Πεύκη, Δάφνη Δαφνίου, κλπ.).    Ευχόμαστε στον κο Μαρίνο καλή αρχή στο νέο ξεκίνημα με την ανδρική μας ομάδα και να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία μας στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΣΚΑΝΑ.

-Το Δ.Σ. της Ένωσης Νέας Περάμου - Μεγάρων ανακοινώνει την λύση συνεργασίας με τον κόουτς Κυριάκο Αράπη.
Ο κόουτς Αράπης πρόσφερε πάρα πολλά στο διάστημα που βρέθηκε στο τιμόνι της ανδρικής μας ομάδας του συλλόγου μας, έδειξε τις ικανότητες του, με κορυφαίο γεγονός, την άνοδο στην Β' ΕΣΚΑΝΑ την αγωνιστική περίοδο που πέρασε.
Ευχόμαστε στον κόουτς καλή σταδιοδρομία και θα χαρούμε να τον βλέπουμε να συνεχίζει με επιτυχίες όπου κι αν βρεθεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ