22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μανωλόπουλος: “Τα καλύτερα στον Οκερέαφορ”

Η Κύμη παίζει την Τρίτη με τον Παναθηναϊκό ένα παιχνίδι που ανοίγει πρόωρα την αυλαία της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ομολογεί πως δεν έχει και πολλά να γράψει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ. Εύχεται, ωστόσο, τα καλύτερα στον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Τέντι Οκερέαφορ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φορτιτούντο Μπολόνια.

"Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω να σας πω πολλά σε αυτό το μπλογκ. Αρχικά γιατί το Σάββατο που μας πέρασε στην αναμέτρησή μας με τον Προμηθέα κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι μετά από πολύ καιρό. Επιπλέον, γιατί το επόμενο μας ματς είναι στην έδρα μια ομάδας από το υψηλότερο επίπεδο και ουσιαστικά είχαμε μηδαμινό χρόνο προετοιμασίας, μόλις 2 μέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι αδιάφορο για εμάς.

Θέλουμε φυσικά να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να αρχίσουμε αμέσως μετά την προετοιμασία μας για τα 2 σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν στην έδρα μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, βρίσκεται όμως τώρα στην πιο σημαντική καμπή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά.

Υ.Γ. Σαν αρχηγός και εκπρόσωπος των παικτών θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον συμπαίκτη μας Τέντι Οκερέαφορ, που αποχωρεί για την Ιταλία. Ο Τέντι πάνω από την μπασκετική του αξία που αναγνωρίζουν όλοι, είναι και ένας καταπληκτικός συμπαίκτης και άνθρωπος. Τα καλύτερα σίγουρα του αξίζουν".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ