27.8 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Μανωλόπουλος: “Στενοχωρημένοι, αλλά έτοιμοι”

Έχουν περάσει τρεις μέρες από το τρίτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στην ΑΕΚ δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν πώς έχασαν. Πιστεύουν πως βρίσκουν τον Παναθηναϊκό σε μέτρια κατάσταση και πως έχουν ευκαιρία ακόμα και να τον αποκλείσουν, γι' αυτό και στενοχωριούνται που το σκορ είναι 2-1 εις βάρος τους, πράγμα που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις που έκανε την Κυριακή μέσω της ιστοσελίδας της ΚΑΕ, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:

"Όλοι στεναχωρηθήκαμε μετά το τέλος του τρίτου αγώνα. Όχι τόσο επειδή χάσαμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά επειδή είχαμε την ευκαιρία να τον κερδίσουμε, έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς. Είχαμε την τύχη στα χέρια μας, αλλά ο Παναθηναϊκός ως πιο έμπειρη ομάδα κατάφερε στο τέλος να μας κερδίσει", είπε ο προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος ενόψει του τέταρτου και πολύ κρίσιμου για την Ένωση αγώνα (Δευτέρα 22/5, 19:00), καθώς αν χάσει, αποκλείεται οριστικά, αποφεύγει τα μεγάλα λόγια:

"Υπάρχουν πράγματα, που έχω στο μυαλό μου για τον αυριανό αγώνα, απλά πολλά θα εξαρτηθούν κι από το πώς θα κατέβει ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο. Πιστεύω, ότι θα είμαστε έτοιμοι να τον αντιμετωπίσουμε".

Ο Μανωλόπουλος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει αυτού του αγώνα, καθώς στην τελευταία προπονήση της ΑΕΚ πήραν μέρος όλοι οι παίκτες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ