15.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μανωλόπουλος προ των πυλών στο Περιστέρι!

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος... προβάρει τη φόρμα του Περιστερίου αφού εκτός μεγάλου απροόπτου θα διαδεχθεί στον πάγκο του τον Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος εδώ και λίγες ώρες αποτελεί παρελθόν

Οι διοικούντες την ομάδα τα έβαλαν κάτω και ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν υπήρχε περίπτωση να... πετάξουν λευκή πετσέτα για το υπόλοιπο της σεζόν. Το Περιστέρι έχει ένα γεμάτο ρόστερ, έχει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία και έχει στόχο για το ψηλότερο δυνατό πλασάρισμα στο πρωτάθλημα, αλλά και να κάνει την προσπάθειά του στο κύπελλο παρότι η κλήρωση των προημιτελικών ήταν η δυσκολότερη δυνατή για κάθε ομάδα, δηλαδή εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό.

Τις ώρες που ακολούθησαν την απόφαση για το διαζύγιο με τον Πεδουλάκη φτιάχτηκε μια πολύ μικρή λίστα υποψηφίων, κρίθηκε ότι ο Μανωλόπουλος συγκεντρώνει τα περισσότερα από τα στοιχεία που αναζητούν και ήδη έγινε η πρώτη επαφή μαζί του.

Αυτή ήταν σε καλό κλίμα που δείχνει αμοιβαία επιθυμία συνεργασίας, υπάρχουν κάποιοι όροι που πρέπει να συμφωνηθούν πιθανότατα και μέσα στην ημέρα και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο ότι αύριο θα γίνει η πρώτη γνωριμία του Μανωλόπουλο με την ομάδα και φυσικά η πρώτη προπόνηση μαζί του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ