16.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μανωλόπουλος: “Ο Ολυμπιακός είναι σε φοβερή κατάσταση” (vid)

To Περιστέρι γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό εντός έδρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League. Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των "κυανοκίτρινων", Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε:

"Αρχικά να πούμε χρόνια πολλά στην ομάδα και στον σύλλογο γενικότερα. Είναι ένα κόσμημα για το Περιστέρι και έχει προσφέρει πολλά και όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. Η δουλειά που κάνει με τα νέα παιδιά είναι καταπλητική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους ευχαριστήσουμε με τον τρόπο που παίξαμε. Στράβωσε από την αρχή το παιχνίδι, δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε. Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας και επιπλέον είναι και σε φοβερή κατάσταση αυτή τη στιγμή. Δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μετά το κακό ξεκίνημα που κάναμε".

Ο Μανωλόπουλος ρωτήθηκε για τη δυσκολία του προγράμματος, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ για να απαντήσει: "Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο, αν το συνδυάσεις και με τους αγώνες της Ευρώπης. Τώρα έχουμε τρία ταξίδια σε δύο εβδομάδες. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσουμε για το τι θα γίνει. Βλέπουμε τα αποτελέσματα που έρχονται, γίνονται εκπλήξεις".

Όταν ρωτήθηκε για τις κλήσεις της Εθνικής Ανδρών, αφού αυτός θα οδηγήσει την ομάδα στα παράθυρα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, απάντησε: "Δεν έχουμε στείλει την τελική κλήση . Θελήσαμε να είμαστε δίκαιοι και να συμπεριλάβουμε παιδιά που παίζουν καλά και να τα ανταμείψουμε.Στην τελική επιλογή θα δούμε ποιοι θα βρίσκονται. Έχουμε ακόμη λίγο καιρό. Η αλήθεια είναι πως πρέπει να υπάρχουν παιδιά που να έχουν παίξει ήδη μαζί, γιατί έχουμε ελάχιστο χρόνο για αυτά τα πρώτα παιχνίδια. Μιλάμε και θα δούμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ