27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μανωλόπουλος: “Ούκιτς, Ελονού ζήτησαν συγγνώμη”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος σφύριξε... λήξη στο επεισόδιο Ούκιτς-Ελονού στο πρώτο ημίχρονο, ήταν μάλλον αινιγματικός όσον αφορά το πότε θα επιστρέψει ο Μάικλ Ντίξον, ενώ εξέφρασε το σεβασμό του στους παίκτες της ΑΕΚ, που τα έδωσαν όλα, όπως είπε, παρά τη μακρά αγωνιστική απραξία.

"Είχαμε να παίξουμε πολύ καιρό, κάτι που το θεωρώ αρκετά μεγάλο πρόβλημα, διοτι χάσαμε το ρυθμό μας", δήλωσε αρχικά. "Ούτε φιλικά δεν μπορέσαμε να παίξουμε. Γι' αυτό το λόγο σέβομαι πολύ τους παίκτες μου. Παρά την απραξία, ήρθαν να παίξουν, ήταν συγκεντρωμένοι και από το πρώτο δευτερόλεπτο τα έδωσαν όλα. Αυτό τους είχα ζητήσει από την αρχή. Να δώσουν όλη την καρδιά, το πάθος και την προσπάθειά τους. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτό.

Στο παιχνίδι έχουμε κάνει κάποια λάθη στις λεπτομέρειες. Για να γίνουμε πιο ποιοτική ομάδα, πρέπει να προσέξουμε αυτές τις λεπτομέρειες. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει παίξει τρία συνεχόμενα παιχνίδια αυτές τις μέρες, έχει ρυθμό και καλή χημεία. Παίζει ιδιαίτερο μπάσκετ. Ήμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό και κάναμε αρκετά καλή δουλειά". 

Όσον αφορά την παρεξήγηση ανάμεσα στον Ελονού και τον Ούκιτς στο πρώτο ημίχρονο, ο προπονητής της ΑΕΚ έκρινε ότι πλέον δεν υπάρχει θέμα: "Αυτό τελείωσε εκείνη τη στιγμή. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά. Με ενδιαφέρει οι παίκτες να έχουν σφυγμούς, αλλά όχι να φτάνουν σε αυτό το σημείο. Γίνονται καμιά φορά αυτά στις ομάδες, αλλά να τελειώνουν εκεί. Οι δύο παίκτες ζήτησαν συγγνώμη στα αποδυτήρια και το θέμα τελείωσε εκεί".

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε και για τη δουλειά που έγινε στη διάρκεια της διακοπής: "Προσπαθήσαμε να βάλουμε κάποια πράγματα στο διάστημα της διακοπής. Οχι όλα όσα είχα στο μυαλό μου, γιατί ήταν πολύς ο χρόνος. Τελειώνει η σεζόν τώρα και είναι δύσκολο να φωνάζεις τους παίκτες στο γήπεδο και να δουλεύεις πολλά καινούρια πράγματα. Υπήρεχε πίεση σήμερα, γι' αυτό το λόγο. Και υπήρξαν και νεύρα. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αλλά μπορούμε πολύ παραπάνω".

Σε ό,το αφορά τον Ντίξον και τον τραυματισμό του, ο προπονητής της ΑΕΚ ήταν μάλλον αινιγματικός: "Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στο ιατρικό τιμ και τους φυσιοθεραπευτές,. Κάνουν καταπλητική δουλειά. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να ελέγξω αν ο παίκτης πονάει. Πρέπει να το σεβαστώ. Δεν θέλω ο παίκτης να πονάει στον αγώνα, οπότε έπρεπε να τον προστατεύσω. Έπρεπε να αλλάξω και σχέδια. Μας έλειψε πολύ, αλλά τα παιδιά τον κάλυψαν με το παραπάνω. Δεν ξέρω ούτε κι εγώ αν θα παίξει στο επόμενο παιχνίδι".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ