27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μανωλόπουλος: «Οι παίκτες μου μάτωσαν»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη δεύτερη παράταση με 106-87.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Μας έδωσε πολλή ενέργεια και ξέρω ότι θα ήθελε πολύ να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί μάτωσαν στο παρκέ κι έδωσαν ο, τι είχαν στο παρκέ. Οσον αφορά στο κομμάτι της τακτικής, τα καταφέραμε σε πολύ καλό βαθμό. Νομίζω πως το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν τα ριμπάουντ. Γενικά είναι ένα κομμάτι που θέλει πολύ μεγάλη βελτίωση και θεωρώ ότι μας κόστισε περισσότερο».

Για το τι έλειψε στην δεύτερη παράταση: «Νομίζω ότι απογοητευτήκαμε. Ούτε εμένα μου άρεσε ο τρόπος που τελειώσαμε το παιχνίδι και δεν νομίζω ότι μας αξίζει. Θέλαμε καλύτερη διαχείριση των συναισθημάτων».

Για το αν ήταν η καλύτερη ΑΕΚ της τελευταίας διετίας: «Δεν μπορώ να το απαντήσω αυτό. Ιδιαίτερα όταν χάνουμε. Θεωρώ ότι μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι. Αυτό μπορώ να σας πω».

Για το ότι ο Ντίξον δεν έπαιξε στην τέταρτη περίοδο και στις παρατάσεις: «Ο Ντίξον έκανε δύο φάουλ στην αρχή κι έπρεπε να τον αποσύρω. Θεωρώ ότι στο δεύτερο μέρος δεν ήταν καθόλου καλος στο κομμάτι της συγκέντρωση. Είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος παίκτης που έχουμε, αλλά έχει μάθει να παίζει ένα ελεύθερο μπάσκετ. Θεωρώ ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την απαραίτητη συγκέντρωση. Από την άλλη, όπως πήγαινε ο Ούκιτς, θεωρώ ότι άξιζε να είναι στο παρκέ».

Από την πλευρά των παικτών ο Δημήτρης Μαυροειδής είπε:

«Έγινε ένα ματς πολύ ωραίο, όπως το περιμέναμε. Νομίζω είδατε όλοι τι έγινε. Αυτά».

Σε ερώτηση για το τι είδε, ο Δημήτρης Μαυροειδής απάντησε: «Αυτό που είπα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ