30.5 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Μανωλόπουλος: «Να γίνουμε πιο σκληροί»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εστίασε στους λόγους που η ΑΕΚ έχασε από τον Παναθηναϊκό Superfoods με 80-70.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου:

«Είχαμε πει τρία sos για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Να ελέγξουμε τα ριμπάουντ που το κάναμε, να ελέγξουμε τους σουτέρ του Παναθηναϊκού που το κάναμε και το τρίτο ήταν να περιορίσουμε τον Καλάθη ως δημιουργό και νομίζω ότι ήταν αυτό που δεν καταφέραμε να κάνουμε στην άμυνά μας. Και στο τέλος που παίξαμε ζώνη ο Καλάθης έβαλε πόντους. Οι ψηλοί μας ήταν καλοί, προσπαθήσαμε να περάσουμε την μπάλα μέσα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός έπαιξε δυνατά και σκληρά και μας έβγαλε εκτός πλάνου στην επίθεση. Θεωρώ και αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να μην βγαίνουμε εκτός πλάνου».

Για το αν περίμενε τον Παναθηναϊκό τόσο μουδιασμένο στο ξεκίνημα κι αν δεν μπορούσε να συνεχίσει η ΑΕΚ στον ίδιο ρυθμό: «Έπαιξε πιο σκληρά από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Στην αρχή πήρε διαφορά ο Παναθηναϊκός, μετά καταφέραμε να παίξουμε και να γυρίσουμε το σκορ».

Για το αν ήταν χαμένη ευκαιρία της ΑΕΚ: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα με καλούς παίκτες και προπονητές. Νομίζω ότι είχε αρκετό χρόνο για να βρει τον εαυτό του μετά τον αποκλεισμό στην Ευρωλίγκα. Θεωρώ ότι πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε και δεν τα καταφέραμε».

Για τον Ελόνου που έπαιξε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο: «Εκνευρίστηκε μ’ ένα φάουλ που του έδωσε ο διαιτητής και αποδιοργανώθηκε. Κανένα απολύτως πρόβλημα».

Από την πλευρά των παικτών της Ένωσης ο Δημήτρης Μαυροειδής είπε: «Νομίζω έγινε ένα παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ξέραμε τι μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και στη μεγαλύτερη διάρκεια. Δεχτήκαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό και κάναμε λάθη. Στο δεύτερο παιχνίδι ίσως πετύχουμε τη νίκη και μπορούμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ