22.8 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μανωλόπουλος: «Μας χτύπησαν ατυχίες, αλλά βγάλαμε πάθος» (vid)

Στο πάθος που έβγαλε η ομάδα του Περιστερίου, παρά το γεγονός ότι είχε να παλέψει με αρκετές ατυχίες και απουσίες το τελευταίο διάστημα, στάθηκε ο προπονητής της ομάδας, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ύστερα από την ήττα από τον Προμηθέα, που σήμανε και τον αποκλεισμό της ομάδας του από την συνέχεια της φετινής Basket League.

Αναλυτικότερα, ο Σωτής Μανωλόπουλος έδωσε συγχαρητήρια τόσο στον αντίπαλό του όσο και στους παίκτες της ομάδας του, σχολιάζοντας μάλιστα πως με εξαίρεση το δεύτερο ημίχρονο της αποψινής αναμέτρησης, οι δύο ομάδες πάλεψαν σώμα με σώμα και έδειξαν ιδιαίτερο πάθος για την πρόκριση:

«Είναι το λιγότερο να μιλήσουμε για το παιχνίδι. Κρίθηκε στο δεύτερο μέρος. Αν εξαιρέσουμε αυτό το δεύτερο μέρος ο κόσμος παρακολούθησε τρία παιχνίδια ποιοτικά και με πολύ μεγάλο πάθος. Και οι δύο ομάδες θέλαμε τη νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, γιατί είμαι δυόμησι μήνες εδώ και έχουν περάσει πάρα πολλά και μας χτύπησαν ατυχίες. Χάσαμε από νωρίς τον Μπουρούση, εγώ τον πρόλαβα λίγο, χάσαμε παίκτη γιατί έκανε εγχείρηση για σκωληκοειδίτιδα, χάσαμε τον Βασιλόπουλο, τον αρχηγό μας. Ήμασταν ομάδα και είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο διάστημα που ήμουν εδώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την πρόκριση.

Ακόμα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο παραμονής του στο τιμόνι του Περιστερίου και τη νέα σεζόν:

«Κανένας στο Περιστέρι δεν σκεφτόταν τη νέα χρονιά. Σκεφτόμασταν μόνο τα παιχνίδια. Υπάρχει καλή διάθεση αλλά δεν είναι της ώρας».

Δείτε τις δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ