25.9 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Μανωλόπουλος: “Λίγα συγχαρητήρια παραπάνω στον Μωραΐτη”!

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος συνεχάρη τους παίκτες της ΑΕΚ όχι τόσο για τη νίκη, όσο γιατί αντικατέστησαν επαρκώς τους τραυματίες Ούκιτς και Μακ Γκραθ. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στον πιτσιρικά, Δημήτρη Μωραΐτη:

"Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Έπρεπε να διαχειριστούμε από τη μια την απογοήτευση από το τελευταίο παιχνίδι και από την άλλη  τις απουσίες των Ούκιτς και Μακ Γκραθ. Δεν έχουμε ξαναπαίξει χωρίς αυτούς όλη τη χρονιά κι έπρεπε να φτιάξουμε ένα πλάνο για να τους αντικαταστήσουμε. Όλα τα παιδιά βοήθησαν πολύ να στηρίξουμε αυτό το πλάνο και τους δίνω συγχαρητήρια. Λίγα παραπάνω συγχαρητήρια δίνω στον Μωραΐτη, που δεν είχε παίξει όλη τη χρονιά κι έπαιξε σήμερα και τα πήγε καλά. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι διαφορετικό. Ο Άρης θα αντιδράσει και πρέπει να ετοιμαστούμε, κυριως εγκεφαλικά, για να τον αντιμετωπίσουμε".

Ο προπονητής της ΑΕΚ αναφέρθηκε και στον τρόπο που βρήκαν οι παίκτες του κίνητρο δεδομένου ότι ο μικρός τελικός είναια αδιάφορος: "Το να παίζεις μικρό τελικό στην Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες. Αυτό που κάνουμε εμείς είναι ακόμα χειρότερο, γιατί είναι μια σειρά παιχνιδιών και όχι μόνο ένα παιχνίδι, όποτε δύσκολα βρίσκεις κίνητρο. Δεν ξέρω γιατί γίνεται αυτό. Αν ο κόσμος θέλει αυτά τα παιχνίδια, εμείς πρέπει να του τα δώσουμε, αν όμως συμβαίνει κάτι άλλο, πρέπει να το συζητήσουμε. Υπήρχε μεγάλη κούραση. Με τον Παναθηναϊκό παίξαμε τέσσερα παιχνίδια στα... κόκκινα. Είναι το τέλος της σεζόν, γι' αυτό βγάλαμε τραυατισμούς. Το διαχειριστήκαμε καλά, οι παίκτες έκαναν καλή προπόνηση, ειδικά χθες και έδειξαν ότι το ήθελαν. Και πρέπει να τους πούμε μπράβο".

Ο Δημήτρης Μωραΐτης από την πλευρά του δήλωσε: "Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε και απουσίες. Νικήσαμε και κοιτάμε το επόμενο παιοχνίδι. Πάμε να πάρουμε τι νίκη και να πάρουμε τη σειρά".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ