17.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μανωλόπουλος: “Θέλω θετικούς ανθρώπους”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ. Προήχθη από ασίσταντ σε πρώτο μετά το διαζύγιο της ΚΑΕ με τον Γιούρι Ζντοβτς και το μεσημέρι του Σαββάτου έκανε την πρώτη προπόνηση, καθώς άλλωστε τη Δευτέρα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Ο τιμ μάνατζερ Γιώργος Χήνας ενημέρωσε τους παίκτες για τις αποφάσεις της διοίκησης και ακολούθως ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έκανε την πρώτη ομιλία του ως πρώτος προπονητής θέλοντας να δώσει το στίγμα της παρουσίας του σε αυτό το πόστο. Είπε:

«Θα μιλήσω προσωπικά με το καθένα σας μετά το ματς της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό. Το μόνο πράγμα, που με απασχολεί, και απασχολεί όλους στο επιτελείο είναι, ότι σε δύο ημέρες παίζουμε ένα πολύ δυνατό ματς. Έχουμε μεγάλη ευκαιρία να αποδείξουμε πόσο καλοί είμαστε.

Επίσης, θέλω να σταθώ σε δύο πράγματα. Πρώτον, στον Γιούρι, με τον οποίο έχουμε μία υπέροχη σχέση. Είναι πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος, αλλά όπως ενημερωθήκατε δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Είναι ο τύπος προπονητή, που του αρέσει η πίεση. Να ξέρετε, ότι συμφωνώ μ’  αυτό, κι αν νομίζετε, ότι ήλθε η ώρα να… ξεκουραστείτε, κάνετε λάθος.

Δεύτερον, θέλω μόνο θετικούς ανθρώπους δίπλα μου. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για ό,τι σας απασχολεί. Θέλω ανθρώπους δίπλα μου, που θα παλέψουν μαζί μου για το καλό της ομάδας. Η ομάδα είναι πάνω απ’ όλους μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ