21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μανωλόπουλος: “Είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε”

Έτοιμη για τη δική της πρώτη πράξη στη σκηνή των playoffs είναι η ΑΕΚ. Έχει την έδρα, έχει τον τίτλο του φαβορί, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και ένα πρόβλημα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (30/4, 17.00) με το Ρέθυμνο στο ΟΑΚΑ. Και το εντοπίζει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, προπονητής των "κιτρινόμαυρων".

«Ξεκινά ένας νέος κύκλος για την ομάδα μας,  εκεί όπου όλοι μαζί θα παλέψουμε για την επίτευξη του τρίτου μας στόχου στην εφετινή περίοδο. Έχουμε δουλέψει αρκετά καλά όλο αυτό το… κενό διάστημα.

Η  αγωνιστική απραξία των τελευταίων ημερών ίσως είναι  ένα πρόβλημα όσο αφορά στον ρυθμό, που πρέπει να βρούμε στο πρώτο ματς. Πιστεύω, ωστόσο, ότι είμαστε έτοιμοι να ανταπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες και ιδιαιτερότητες."

Το σίγουρο είναι ο Μανωλόπουλος σέβεται το Ρέθυμνο, την πορεία του και την παρουσία του στο παρκέ και το δηλώνει, δηλώνοντας όμως παράλληλα και την πίστη του στις δυνατότηες της δικής του ομάδας: "Το Ρέθυμνο έχει δείξει πόσο επικίνδυνο είναι. Έχει πολύ καλή παρουσία όλη τη χρονιά, είναι μία αρκετά ανταγωνιστική ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι να νικήσουμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ