26 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Μανωλόπουλος: «Δεν έχω παράπονο»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος απογοητεύτηκε από την «βαριά» ήττα της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό (105-67), αλλά συνολικά δεν έχει παράπονο από την προσπάθεια των παικτών του στη σειρά...

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν μια πολύ κακή βραδιά για εμάς και μια πολύ καλή για τον Παναθηναϊκό. « Αλλάξαμε πολλά πλάνα στην άμυνα αλλά και στην επίθεση, αλλά δε λειτούργησε τίποτα. Στην στατιστική είμαστε χειρότεροι σε όλες τις κατηγορίες. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ για τον κόσμο που ήρθε να μας δει γιατί το πίστευε. Όπως κι εμείς. Δεν τα καταφέραμε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπαθήσαμεε και στα 4 παιχνίδια, αλλά δεν τα καταφέρανε» είπε και πρόσθεσε « Παίξαμε 4 ματς και τα τρία από αυτά ήταν καλά, στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειάς τους. Από τα 120 λεπτά στα 100 παίξαμε καλά. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Το σημερινό ματς δεν είναι κριτήριο. Υπάρχει συνέχεια, πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάμε μέχρι τέλους».

Όσο για τον λόγο που η ομάδα του παρουσίασε αυτή την εικόνα « Το ότι κερδίσαμε ένα ματς με τον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ήμασταν καλοί, το τρίτο το χάσαμε από λάθη, αυξήθηκε η πίεση και οι προσδοκίες για την ομάδα. Η απογοήτευση είναι μεγάλη. Μπήκα στα αποδυτήρια και τους είπα ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Να το πιστέψουμε. Μπήκαν στο δεύτερο παλέψανε, αλλά δεν τους βγήκε τίποτα. Υπήρχε απογοήτευση και δε μ άρεσε αλλά δε θα κατηγορήσω τα παιδιά. Κάπου τα καταλαβαίνω αυτό που έπαθαν. Και επειδή είπα πριν το ματς ότι όταν χάσαμε το τρίτο ματς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Είμαι δύο χρόνια στην ΑΕΚ και κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια, ίσως και φέτος η ομάδα θα ήταν ευχαριστημένοι που χάσαμε λίγο. Τώρα δεν ήταν κανένας επειδή χάσαμε λίγο. Ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε εύκολα να είναι στο Final-4, αλλά δε μα άρεσε ο τρόπος. Και αυτό μας πίεσε περισσότερο για σήμερα. Και γι αυτό δεν τα καταφέραμε».

Τέλος, σε ερώτηση για την άμυνα πάνω στον Καλάθη είπε: « Έβαλα το Λαρεντζάκη στον Καλάθη, στο προηγούμενο ματς είχα τον Νιούλει. Έκανα συνέχεια αλλαγές στην άμυνα μας. Άλλαξα τέσσερις παίκτες πάνω του. Δεν τα καταφέραμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ