15.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μανουσέλης: «Το μόνο που θέλουν οι παίκτες είναι ευκαιρίες»

Ο Μάνος Μανουσέλης μίλησε για τη νίκη της Εθνικής Νέων Ανδρών επί του Ισράηλ με 82-70, στο European Challenger που διεξάγεται στην Κρήτη.

Η Εθνική Νέων Ανδρών τα έβγαλε πέρα σε ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Δυνατό, που πήγε σε πολλές επαφές και με υψηλή ένταση. Στο τέλος πανηγύρισε τη νίκη επί του Ισραήλ και αύριο μπορεί να διεκδικήσει την πρώτη θέση στο European Challenger στο Ηράκλειο Κρήτης. Η νίκη επί του Ισραήλ άνοιξε το δρόμο και ήρθε μετά από μια απρόσμενη ήττα από το Βέλγιο. Ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Μάνος Μανουσέλης, αναφέρθηκε στην αντίδραση αυτή, αλλά και στους νεαρούς διεθνείς.

«Βγάλαμε αντίδραση», ήταν τα πρώτα λόγια του Μανουσέλη, αφού πρώτα είχε μιλήσει με τους παίκτες του: «Η ήττα από το Βέλγιο τουλάχιστον μας αφύπνισε, καταλάβαμε πως έπρεπε να παίξουμε στα όρια για να κερδίσουμε το ματς αυτό. Παρά το ότι υπήρξαν δυσκολίες μέσα στο παιχνίδι, γιατί το Ισραήλ είναι μια ιδιαίτερη ομάδα, πήγαμε με ένα μικρό rotation, ανταποκριθήκαμε και κερδίσαμε το παιχνίδι με τον δικό μας τρόπο. Με άμυνα, τρέχοντας, παίζοντας έξυπνα, βάλαμε την μπάλα κοντά στο καλάθι. Νικήσαμε με πρώτο σκόρερ έναν ψηλό. Είναι κάτι που δεν συμβαίνει συχνά. Ο Γιώργος (Τανούλης) είναι ψηλός που έχει δυνατότητες, αλλά είναι αρκετά παιδιά που έχουν δυνατότητες σε αυτήν την ομάδα και το μόνο που θέλουν είναι ευκαιρίες».

Με το τέλος του αγώνα ήρθαν και τα χαμόγελα και οι φωτογραφίες. Ο Μανουσέλης αγκάλιασε κάποια από τα «παιδιά του» και φωτογραφήθηκε μαζί του. Κάτι που δεν βλέπουμε συχνά: «Η ομάδα αυτή είναι μια ωραία παρέα και αυτό που τους λέμε, να διασκεδάζουν το παιχνίδι, πρέπει να το κάνουμε κι εμείς. Είναι ξεκάθαρο πως υπάρχουν παιδιά σε αυτές τις ηλικίες που θα πρέπει να βρουν χρόνο συμμετοχής, αλλιώς δεν γίνονται παίκτες. Με πέντε παιχνίδια κάθε καλοκαίρι, παίκτες δεν γίνονται».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ