18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μανουσέλης: «Να θυμηθούμε ποιοι είμαστε»

Ικανοποιημένος από την εικόνα και βέβαια τη νίκη της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών επί της Ρωσίας εμφανίστηκε ο Μάνος Μανουσέλης. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε όμως γενικότερα και στο ταλέντο που έχει αυτή η ομάδα και στις προοπτικές κάποιων παιδιών της να γίνουν οι παίκτες της επόμενης Εθνικής των ανδρών.

 


«Νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε στις ανάγκες του παιχνιδιού ξέραμε πως παίζαμε με μια ψηλή ομάδα και έπρεπε να πολεμήσουμε στο ριμπάουντ. Έχουμε παιδιά με ταλέντο που αντιλαμβάνονται σε κάθε φάση ποιο είναι το σωστό, έχουν καλά ένστικτα» είπε αρχικά και συνέχισε: «Αυτά τα παιχνίδια θα βοηθήσουν να θυμηθούμε ποιοι είμαστε, ποια παιδιά έχουμε για την επόμενη γενιά για την Εθνική Ανδρών, γιατί κάποια παιδιά έχουν όντως δυνατότητες να φτάσουν ως εκεί. Θέλουμε να μείνομε συγκεντρωμένοι, θέλουμε να παίξουμε το επόμενο ματς σαν να είναι τελικός, θέλουμε να μείνουμε στη στιγμή να μην σκεφτόμαστε μακριά. Να απολαύσουμε πως είμαστε μια καλή παρέα περνάμε καλά μαζί».

 

 

Αναφερόμενος στον Ζώη Καράμπελα και τον Αλέξανδρο Νικολαίδη που «μίλησαν» σε κομβικά σημεία του σημερινού αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός σχολίασε: «Για τον Αλέξανδρο και τον Ζώη αυτό που ισχύει είναι πως είναι παίκτες. Έχουν αντίληψη παιχνιδιού, υψηλό IQ και το σημαντικό είναι να καταλάβουν πως είναι μια διαδικασία το να γίνουν παίκτες και να κάνουν τα σωστά πράγματα κάθε βράδυ, να κερδίσουν σε εμπειρίες και να πάρουν το κίνητρο που χρειάζονται για να συνεχίσουν να δουλεύουν για να μείνουν σε υψηλό επίπεδο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ