26.9 C
Athens
Τετάρτη, 3 Ιουλίου, 2024

Μανδαλάκης στο basketa.gr : «Υπάρχει πίστη στην ομάδα»

Ο Γιάννης Μανδαλάκης αποτελεί έναν από τους λεγόμενους σεσημασμένους σκόρερ των Εθνικών κατηγοριών, έχοντας αφήσει το στίγμα του σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί.

Την φετινή σεζόν βρέθηκε στους Τιτάνες Παλαμά, επιστρέφοντας στην Θεσσαλία μετά την συμμετοχή του παλιότερα στη Νίκη Βόλου, και έτυχε να κάνει το καλύτερο του παιχνίδι απέναντι στην ομάδα που αγωνίστηκε πέρυσι, την Ασπίδα Ξάνθης, πετυχαίνοντας 25 πόντους.

Ο ίδιος μιλώντας στο basketa.gr τόνισε ότι δεν υπήρχε καμία διάθεση απάντησης στην ακριτική ομάδα, ενώ θέλησε να αφιερώσει εκ μέρους της ομάδας τη νίκη στους δυο συμπαίκτες τους που είναι τραυματίες, τον Νίκο Αντωνίου και τον Αντώνη Μούμογλου, τονίζοντας ότι αν και τραυματίες είναι πάντα κοντά τους.

-Γιάννη παρότι βρεθήκατε με 10 πόντους πίσω στο 35' (52-62), καταφέρατε με ένα επιμέρους σερί 17-5 και νικήσατε την Ασπίδα. Πώς καταφέρατε να φτάσατε σε αυτή την ανατροπή;

Όντως έτσι είναι, καταφέραμε και επιστρέψαμε στο παιχνίδι, αλλά αυτή δεν είναι η αλήθεια της αναμέτρησης. Στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, αλλά δυστυχώς σε κάποιο σημείο του παιχνιδιού χάσαμε τη συγκέντρωση μας. Ευτυχώς, δείξαμε ψυχραιμία, καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, και πήραμε μια σημαντική νίκη για εμάς.

-Ήταν τελικός επιβίωσης για τους Τιτάνες αυτό το παιχνίδι, και πως βλέπεις την μάχη της παραμονής για εσάς ;

Σίγουρα ήταν τελικός για εμάς, καθώς ψάχναμε την πρώτη μας νίκη. Ευτυχώς πήραμε αυτή τη νίκη, παίρνουμε δύναμη και συνεχίζουμε από εδώ και πέρα, έχοντας ως στόχο να έρθουν και άλλες νίκες για την ομάδα μας -Είσαι από τους κορυφαίους σκόρερ των Εθνικών κατηγοριών και πέτυχε 25 απέναντι στον περσινή σου ομάδα. Ήταν ένας είδος απάντησης ; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν ήταν κανένα είδος απάντησης προς την Ασπίδα. Πλέον αγωνίζομαι στους Τιτάνες, έπρεπε να κερδίσουμε, παρουσιαστήκαμε καλύτεροι, έτυχε εγώ να σκοράρω τους πόντους, και νικήσαμε απόλυτα δίκαια.

-Μετά την εντός έδρας ήττα από την Ελίμεια φάνηκε να μένετε πολύ πίσω, που βρήκατε την δύναμη να επιστρέψετε ;

Υπάρχει πίστη. Πιστεύουμε στην ομάδα μας και η διοίκηση μας στηρίζει κάθε στιγμή. Ο προπονητής μας βρίσκεται κοντά μας σε ότι χρειαστούμε, και γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους στην ομάδα μας.

-Στα 30 σου χρόνια έχεις παίξει σε πολλές ομάδες της λεγόμενης άγονης γραμμής. Πως είναι η ζωή στην επαρχία, και τι σου έχει μείνει αξέχαστο από αυτό το οδοιπορικό ;

Μου αρέσει πολύ η επαρχία και επιλέγω να αγωνίζομαι σε τέτοιες ομάδες. Η ζωή στην επαρχία είναι ήρεμη και μετά την εμπειρία μου μπορώ να πω, πως έχει καλύτερους και πιο ανοιχτούς ανθρώπους.

-Πως είναι το κλίμα στους Τιτάνες, και τι συνάντησες στον Παλαμά ;

Το κλίμα είναι εξαιρετικό. Αυτό που έχω να πω για τους Τιτάνες και τον Παλαμά έχω να πω μόνο τα καλύτερα, και θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του που με επέλεξαν να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας που κάνουμε φέτος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ