23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μαλόουν: «Το κλειδί για τα πάντα είναι η άμυνα»

Ο Μάικλ Μαλόουν σχολίασε το δεύτερο τελικό της δυτικής περιφέρειας ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Ντένβερ Νάγκετς.

Οι τελευταίοι πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, όμως στο φινάλε ο Άντονι Ντέιβις ήταν εκείνος που χάρισε τη νίκη στους «λιμνάνθρωπους», κάνοντας το 2-0 στη σειρά.

Ο τεχνικός των Νάγκετς Μάικλ Μαλόουν σχολιάζοντας την αναμέτρηση επισήμανε:

«Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Άντονι Ντέιβις έβαλε ένα μεγάλο τρίποντο, όταν ακούστηκε η λήξη του χρόνου. Θα κοιτάξουμε τα πλάνα, θα δούμε τι πήγε στραβά, σε εκείνη την τελευταία επίθεση των Λέικερς. Δεν υπάρχει νίκη, τα πράγματα είναι πολύ καθαρά. Πρέπει να κερδίσουμε τον τρίτο αγώνα. Θα κάνουμε τα πάντα όπως κάνουμε καθ' όλη τη διάρκεια των πλέι-οφ. Δεν σκεφτόμαστε τα αρνητικά, αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι» δήλωσε ο 49χρονος τεχνικός και συμπλήρωσε: «Έχουμε κάνει πολύ καλύτερη δουλειά στην άμυνα στο transition. Η άμυνα μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν απίστευτη. Τους επιτρέψαμε μόνο 45 πόντους. Βάλαμε τον εαυτό μας σε θέση να κερδίσουμε τον αγώνα. Η άμυνα είναι το κλειδί για τα πάντα. Αν παίζουμε όπως στο δεύτερο ματς, σίγουρα θα έχουμε την ευκαιρία».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ