24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μαλόουν: «Ζητήσαμε από το ΝΒΑ να ξεκινήσουμε τους τελικούς από το 1-3»

Οι Ντένβερ Νάγκετς είναι η ομάδα ων ανατροπών στη «φούσκα» με θύματα μέχρι στιγμής τους Γιούτα Τζαζ και τους Λος Άντζελες Κλίπερς και ο Μάικλ Μαλόουν αστειευόμενος ζήτησε να ξεκινήσουν τη σειρά με τους Λέικερς πίσω με 1-3 ενώ παράλληλα τόνισε ότι δεν αρκεί για τους παίκτες του απλώς η συμμετοχή.

Ο πρώτος τελικός ανάμεσα στους Νάγκετς και τους Λέικερς είναι προ των πυλών με τους περισσότερους να μην περίμεναν την ομάδα του Ντένβερ να βρεθεί σε αυτή τη θέση ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά και ο Μάικλ Μαλόουν εξήγησε ότι δεν αρκεί στους παίκτες του απλώς η συμμετοχή στους τελικούς της Δύσης.

«Ξέρω τον Λεμπρόν Τζέιμς, ξέρω ότι αυτός κι οι συμπαίκτες του θα βγουν στο γήπεδο και θα προσπαθήσουν να στείλουν ένα μήνυμα. Δεν πιστεύω ότι στους παίκτες μου αρκεί η συμμετοχή στους τελικούς, ότι είναι ικανοποιημένοι από αυτό. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πρόκληση που έχουμε να αντιμετωπίσουμε, να ματσάρουμε την ένταση των αντιπάλων μας» ενώ συνέχισε:

«Πιστεύω πως οι Λος Άντζελες Λέικερς είναι η πιο ξεκούραστη ομάδα της "φούσκας. Έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους, πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα γι αυτό τον λόγο». Πάντως δεν ξέχασε να αναφερθεί στις ανατροπές της ομάδας του και με αρκετή δόση πλάκας ανέφερε: «Κάναμε αίτηση στο ΝΒΑ για να δούμε αν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε τη σειρά απευθείας από το 1-3, για να γλιτώσουμε χρόνο απ' όλους και να προλάβουμε τη σειρά της Ανατολής. Η πρότασή μας όμως απορρίφθηκε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ