25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαλδονάδο: “Στο τέλος η ΑΕΚ θα είναι στην κορυφή”

Ο προπονητής της Εστουντιάντες, Σάλβα Μαλδονάδο, ήταν ασφαλώς χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας, αλλά είχε καλά λόγια να πει και για την ΑΕΚ. Και κυρίως προσπάθησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους, διότι ξέρει ότι ακόμα είναι αρχή,

"Είδαμε ένα καλό παιχνίδι γενικά", δήλωσε. "Κυριαρχήσαμε σε μεγάλα διαστήματα του αγώνα. Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ μας πίεσε πολύ, αλλά προσπαθήσαμε να ανταποδώσουμε και τα βγάλαμε πέρα. Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι ευτυχής που πήραμε τη νίκη απέναντι σε μια τέτοια ομάδα. Ξέρουμε τις δυσκολίες του ομίλου, καμία από τις ομάδες που μετέχουν σε αυτόν δεν μπορείς να τη νικήσεις εύκολα και είμαι σίγουρος ότι η ΑΕΚ θα είναι στην κορυφή του ομίλου στο τέλος της κανονικής διάρκειας.

Είναι μια κανονική περίοδος 14 αγωνιστικών, δεν είναι προκριματική φάση, οπότε δεν ξερω αν είναι πια τόσο σημαντική μια εκτός έδρας νίκη. Θέλω να επαναλάβω ότι είναι δύσκολος όμιλος και πολλές ομάδες θα κερδίσουν παχνίδια εντος και εκτός έδρας".

Ο Άλεκ Μπράουν από την πλευρά του είπε: "Ξέραμε ότι θα ήταν δυνατό το παιχνίδι. Τα τελευταια παιχνίδια είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα και ξέραμε ότι έπρεπε να παίξουμε δυνατά για να νικήσουμε. Ήρθαμε, κάναμε αυτό που έπρεπε και νικήσαμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ