21.4 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Μακ Λιν: “Άμα έχεις παίξει στο ΟΑΚΑ…”

Πολύς λόγος έγινε για την κατάμεστη Zalgirio Arena και την θερμή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί της Ζαλγκίρις στον τρίτο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Το ίδιο θερμή, τουλάχιστον, αναμένεται να είναι και στο τέταρτο παιχνίδι, καθώς ανακοινώθηκε sold out. Όμως το αυτί του Τζαμέλ Μακ Λιν δεν ιδρώνει. Διότι αν έχεις παίξει σε ελληνικό γήπεδο...

"Η ατμόσφαιρα στο Κάουνας είναι καλή, αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο. Είναι χίλιες φορές πιο δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Παναθηναϊκού. Αυτό μας έχει προετοιμάσει για αρκετά παιχνίδια. Πρέπει να αγνοήσουμε τους οπαδούς της Ζαλγκίρις και να είμαστε συγκεντρωμένοι", δήλωσε σε συνέντευξή του στην λιθουανική ιστοσελίδα delfi.lt, η οποία τον ρώτησε επίσης για τις διακυμάνσεις που έχει η δική του απόδοση. Κι αυτός απάντησε:

"Σε κάποια παιχνίδια παίζεις καλύτερα και σε άλλα χειρότερα. Το κλειδί είναι να είμαστε ενωμένοι. Αν δεν μπορώ να σημειώσω πολλούς πόντους, τότε πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Πρέπει να να παραμείνουμε ενωμένοι, να δείξουμε πως μπορούμε να ισοφαρίσουμε την σειρά, να την οδηγήσουμε σε πέμπτο παιχνίδι στην Ελλάδα και να προκριθούμε στο φάιναλ φορ".

Όσο για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός μετά τις δύο διαδοχικές ήττες του από τη Ζαλγκίρις, που έχει πάρει πλέον το προβάδισμα, ο Αμερικανός ήταν σαφής: "Σε κάθε αγώνα έχουμε καλές πιθανότητες. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Η ομάδα μας είναι πολύ έμπειρη και πέρσι είχε μία ανάλογη εμπειρία. Ήταν πίσω με 2-1 στη σειρά με την Αναντολού Εφές, αλλά προκρίθηκε στο φάιναλ φορ. Γνωρίζουμε πως να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να παλέψουμε και να εκμεταλλευτούμε την τελευταία μας ευκαιρία. Αν νικήσουμε, όλα καλά. Αν ηττηθούμε, πρέπει τουλάχιστον να έχουμε παλέψει σκληρά. Δεν χρειάζεται να πανικοβληθούμε". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ