27.5 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μακ: “Είμαι εδώ για να βοηθήσω”

Λίγο πριν από το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Σέλβιν Μακ μίλησε για το λόγο που ήρθε στους "πράσινους", για τον βαθμό ετοιμότητάς του και για τον αγώνα με την Εφές:

"Είμαι έτοιμος. Όλο αυτό το διάστημα έκανα προπονήσεις, είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Τόσο καιρό δούλευα γι' αυτή την στιγμή. Ήθελα να είμαι έτοιμος όταν θα ερχόταν η ευκαιρία", είπε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κλίμα που βρήκε στον Παναθηναϊκό:

"Μπορεί να βρίσκομαι πολύ λίγο καιρό στην ομάδα, αλλά νιώθω εξαιρετικά. Όλοι με υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η διοίκηση, οι προπονητές, οι συμπαίκτες μου. Ανυπομονώ να μπω να παίξω"

Για τον αγώνα με την Εφές είπε: "Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι δύσκολο. Θα πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε δυνατοί σε όλη την διάρκεια του του αγώνα. Εγώ από την πλευρά μου θα κάνω ό,τι μου ζητηθεί για να νικήσουμε. Αν είμαστε σκληροί τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να πάρουμε την νίκη".

Έκλεισε μιλώντας για το λόγο που επέλεξε να έρθει στον Παναθηναϊκό: "Μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με την ηγετική μου προσωπικότητα και με την εμπειρία μου. Είμαι από τους πιο μεγάλους σε ηλικία στην ομάδα και έχω αρκετές γνώσεις. Μπορώ να κάνω ό,τι θέλει από εμένα ο προπονητής μου. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίζει"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ