23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μακ Γκρέιντι και Ο’Νιλ γίνονται ατζέντηδες

Στα 41 τους κι αφού πέρασε κάμποσος καιρός από τότε που σταμάτησαν να παίζουν μπάσκετ, οι Τρέισι Μακ Γκρέιντι και Ζερμέν Ο'Νιλ αποφάσισαν να ασχοληθούν ξανά ενεργά με το άθλημα που αγάπησαν και τίμησαν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας τους. Μιλάμε για δύο παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στο ΝΒΑ και μετρούν 13 εμφανίσεις σε All Star Game και οι δύο μαζί, ο Μακ Γκρέιντι μάλιστα έχει γίνει μέλος του Hall of Fame.

Οι δυο τους, λοιπόν, αποφάσισαν να συνεταιριστούν και να ιδρύσουν μία εταιρία sport management. Να γίνουν ατζέντηδες παικτών, δηλαδή. Το όνομα της εταιρείας θα είναι Seven 1 Sports Group (από το 7 που φορούσε ο Ο'Νιλ και το 1 που φορούσε ο Μακ Γκρέιντι) και σκοπός τους είναι να βοηθήσουν νεαρούς παίκτες να πραγματοποιήσουν το όνειρό του. Ειδικά μαύρους, όπως τονίζουν.

Ούτε ο Μακ Γκρέιντι ούτε ο Ο'Νιλ έχουν ανάγκη τα χρήματα, άλλωστε στη διάρκεια της καριέρας τους υπέγραψαν συμβόλαια, που ξεπέρασαν σε αξία τα 150 εκ. δολάρια. Μπαίνουν στον χώρο γιατί τον ξέρουν καλά από τη θητεία τους ως παίκτες και γιατί κρίνουν πως έχει επιχειρηματικές ευκαιρίες γι' αυτούς. 

"Στο κάτω κάτω δεν μπορούν οι άλλοι να πάρουν όλους τους παίκτες. Προφανώς θα μας πάρει λίγο χρόνο για να βρούμε τα πατήματά μας και να καταλάβουμε πώς λειτουργεί όλο αυτό. Αλλά δεν μας φοβίζει κανένας. Ξέρουμε ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα προσπαθήσουν να σκάψουν το λάκο αυτού του εγχειρήματος", λέει ο Μακ Γκρέιντι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ