22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΜακΦάντεν τέλος για την Τενερίφη

Η Ιμπεροστάρ Τενερίφη, η ομάδα με την οποία κληρώθηκε ο Προμηθέας Πάτρας στα play offs του Basketball Champions League και ο Θαντ ΜακΦάντεν θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Όπως ακολούθησαν και στην ιστορία του διαζυγίου τους.

Ο ΜακΦάντεν, γνωστός μας και από την θητεία του στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησε πολύ καλά τη σεζόν με την ισπανική ομάδα, αλλά στην συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό και πλέον με την επιστροφή του Ντάβιν Ουάιτ, ο χρόνος παρουσίας του στο παρκέ περιορίστηκε. Αποκορύφωμα ο αγώνας με την Σαν Πάμπλο Μπούργος, όπου αγωνίστηκε για μόλις τέσσερα λεπτά. Η πλευρά του παίκτη, όπως τονίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ, θεωρεί πως το διαζύγιο ήταν φιλικό, κάτι όμως που δεν ισχύει για την ομάδα, όπως ξεκαθάρισε ο μάνατζέρ της, Ανιάνο Καμπρέρα.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στην Τενερίφη ο Καμπρέρα, ο άνθρωπος στον οποίο πιστώνεται το "θαύμα" των τελευταίων ετών της CB Canarias, δήλωσε πως "ο παίκτης δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση" και πως "για τους εκπροσώπους του το συμβόλαιο μπορεί να είναι φιλικό, για εμάς όμως όχι. Όποιος δεν θέλει όμως να μείνει στην ομάδα, δεν θα μείνει κιόλας".

Όλα αυτά συμβαίνουν μόλις δύο μέρες πριν την έναρξη του Copa del Rey και τον αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα. Ο Ουάιτ αν και έφτασε πρόσφατα στα Κανάρια Νησιά γνωρίζει καλά την ομάδα, καθώς ήταν μέλος της την σεζόν 2016-17, όταν αυτή κατέκτησε τον τίτλο στο BCL, έχοντας και πάλι τον Τσους Βιδορέτα προπονητή και αρκετούς συμπαίκτες που παραμένουν στο νησί, όπως ο Σαν Μιγέλ, ο Μπεϊράν, ο Αμπρομάιτιτ, ο Νιάνγκ, ο Ριτσότι, o Μπάσας...

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ