19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΜακΦάντεν στο Basketa.gr: “Πλέι οφ και μετά Σαντορίνη” !

"Πιστεύω ότι η ομάδα μας μπορεί να μπει μέχρι και στα πλέι οφ και το θέλω τόσο πολύ. Ας το πετύχουμε με το καλό και μετά φύγαμε για Σαντορίνη" !

Ο Θάντ ΜακΦάντεν ήταν και πάλι ο κορυφαίος στη μεγάλη νίκη της Κύμης επί του Λαυρίου, αλλά μιλώντας στο Basketa.gr δεν στέκεται καθόλου στον εαυτό του, αλλά στον προπονητή του Γιάννη Καστρίτη, μιλάει ακόμα και για πλέι οφ και όπως λέει ανυπομονεί να ξαναπάει στη Σαντορίνη, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνος του αλλά με γυναικεία παρέα !

Οταν ήρθε στην Κύμη, η ομάδα είχε 0/6 νίκες και από τότε στα επόμενα οκτώ παιχνίδια έκανε έξι νίκες αλλά ο Αμερικάνος άσος αποκαλύπτει το μυστικό λέγοντας ότι δεν είναι αυτός !

"Οταν είχα την πρόταση από την ομάδα και είδα το ρόστερ, είπα αμέσως: "Ε, αυτή είναι καλή ομάδα".  Με τη μόνη διαφορά ότι δεν έπαιζε ποτέ πλήρης καθώς πότε έλειπε ένας και πότε δύο παίκτες. Αντίθετα τώρα είμαστε όλοι καλά από υγεία και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Επίσης έχουμε έναν εξαιρετικό προπονητή που μας προετοιμάζει απίστευτα και το κυριότερο μας έχει τον καθένα στη θέση που πρέπει και μετά κάποια πράγματα γίνονται αυτόματα" λέει ο Θάντ ΜακΦάντεν που απόλαυσε και το παιχνίδι με το Λαύριο.

"Εξαιρετικό ματς με δύο ομάδες που παίζουν πολύ όμορφο μπάσκετ και το σκόρ πήγε αρκετά ψηλά, κάτι που αρέσει στον κόσμο. Ξέρετε και εμείς είμαστε ομάδα που λατρεύουμε την επίθεση, αλλά ευτυχώς ο κόουτς μας θυμίζει ότι η άμυνα είναι απαραίτητη και όταν χρειαστεί μας πιέζει για να την εφαρμόσουμε και για αυτό πάμε καλά. Οι ρόλοι είναι ξεκάθαροι στην ομάδα και ο καθένας αυτόματα ξέρει τη θέση του και αυτό βγαίνει στο γήπεδο με την εικόνα που έχουμε ως ομάδα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς οι παίκτες είναι να χτίζουμε την αυτοπεποίθησή μας και να συνεχίζουμε" υποστηρίζει ο Αμερικανός άσος που ήδη έχει λατρέψει τη Χαλκίδα (καθώς αυτή είναι η έδρα της πόλης) και ετοιμάζεται με την πρώτη ευκαιρία να φέρει τον αδελφό του και τη μητέρα του.

"Είναι απίστευτη πόλη και απολαμβάνω πάντα μια βόλτα στη θάλασσα. Τώρα που μιλάμε για παράδειγμα, χαλαρώνω από το μπαλκόνι χαζεύοντας μια υπέροχη θέα με το απέραντο γαλάζιο. Ηδη έχω στείλει φωτογραφίες στους δικούς μου και βίντεο και τρελάθηκαν ! Για αυτό θέλω να φέρω και τον αδελφό μου και τη μητέρα μου εδώ.  Εμείς μένουμε στο Μίτσιγκαν που επίσης έχει πανέμορφες λίμνες, αλλά δεν είμαστε κοντά σε αυτές. Το σπίτι μας είναι στο κέντρο μακριά από τέτοια όμορφα τοπία, συνεπώς εδώ θα ενθουσιαστούν"  συνεχίζει ο Θαντ ΜακΦάντεν που επίλεξε να μένει σε ξενοδοχείο αντί για δικό του διαμέρισμα.

"Το προτιμώ γιατί πρώτα απ΄ όλα έχεις έτοιμο το πρωϊνό σου, λίγο πράγμα είναι αυτό (γέλια).  Επίσης οι περισσότεροι παίκτες μένουν στο ξενοδοχείο οπότε κάνουμε μια ωραία παρέα, έχουμε τα στέκια μας για καφέ, για βόλτα και περνάμε πραγματικά υπέροχα. Αυτό το οικογενειακό κλίμα που έχει η ομάδα νομίζω είναι και το μυστικό που μας δίνει ενέργεια στο γήπεδο".

Πριν από λίγο καιρό επισκέφτηκε και την πόλη της Κύμης και ενθουσιάστηκε, όπως και παλαιότερα με τη Θεσσαλονίκη (όταν έπαιζε στον ΠΑΟΚ) αλλά όπως λέει ένα μέρος είναι που θέλει να πάει ξανά πάση θυσία:  "Η Σαντορίνη. Τι υπέροχο νησί, απίθανο μέρος με φυσικές ομορφιές, αλλά έκανα ένα βασικό λάθος. Είχα πάει μόνος μου !  Ιδιαίτερα σε αυτό το μέρος είναι ιδανικό να πας με παρέα και μάλιστα γυναικεία την κοπέλα σου δηλαδή. Βασικά είναι η σωστή τοποθεσία για μήνα του μέλιτος (γέλια) και θα το σκεφτώ !  Ομως γενικότερα έχετε πάρα πολύ όμορφα μέρη στην Ελλάδα που αξίζει κανείς να επισκεφτεί".

Πότε ; 

"Μα μόλις τελειώσουμε με τα πλέι όφ !   Ναι πιστεύω ότι είναι στις δυνατότητες της ομάδας και ελπίζω να μη με μαλώσει ο κόουτς που ξέρω ότι θέλει να πηγαίνουμε βήμα βήμα.  Ο στόχος ήταν να μην έχουμε προβλήματα με την παραμονή, αλλά θεωρώ ότι έχουμε δείξει ότι είμαστε πολύ πάνω από αυτό το γκρούπ που θα παλέψει για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Αν προσέξουμε και κυρίως αξιοποιήσουμε την έδρα μας, πιστεύω ότι μπορούμε να μπούμε στην πρώτη οκτάδα και να δώσουμε και χαρά στον κόσμο μας που είναι υπέροχος και μας στηρίζει από την πρώτη στιγμή".

 

 

 

 

 

 

 

 

Photo Credit:Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ