23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μακσβίτις: “Σαν να μην είχε γυρισμό!”

Η Νεπτούνας ηττήθηκε και δεν κατάφερε όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, ούτε καν να διατηρήσει αυτό το +13 που είχε από τον αγώνα του πρώτου γύρου. Ο προπονητής της Κάζις Μακσβίτις, μάλλον έφυγε εντυπωσιασμένος από το παρκέ από τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο ΠΑΟΚ και φάνηκε και στις δηλώσεις του.

«Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σαν να έπαιζε ένα παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Έπαιξε αρκετά επιθετικά, βγάζοντας πολλή ενέργεια. Αυτό μας αποσυντόνισε και μας οδήγησε σε επιπόλαιες ενέργειες. Κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε πόντους που θα μπορούσαμε ν' αποφύγουμε, αν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο δεν μπορέσαμε ν' ακολουθήσουμε το ρυθμό. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ κι εύχομαι να περάσουν κι οι δύο ομάδες στην επόμενη φάση»

Ανάλογα ήταν και τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Τόμας Ντελινικάιτις: «Πρώτα απ' όλα να συγχαρητήρια τον ΠΑΟΚ. Σήμερα δεν ακολουθήσαμε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης το πλάνο μας και κάναμε πολλά λάθη. Αυτός ήταν κι ο βασικός λόγος για τον οποίο ήρθε η ήττα με μεγάλη διαφορά. Τα περισσότερα ήταν ανόητα λάθη κι ουσιαστικά τους δώσαμε την μπάλα για να φύγουνε στον αιφνιδιασμό και να πετύχουν πολλούς πόντους. Έτσι άνοιξε η διαφορά στο παιχνίδι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ