21.6 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

ΜακΛιν: «Όλα θα φανούν στο παρκέ»

Ο Τζαμέλ ΜακΛιν έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των Πειραιωτών.

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε πως πήρε γρήγορα την απόφαση να παίξει στους "ερυθρόλευκους" ενώ επισήμανε πως το παιχνίδι του ταιριάζει απόλυτα στο στιλ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο olympiacosbc.gr:

«Δεν γνώριζα τι θα γίνει με την Αρμάνι, δεν είχα κάποια ενημέρωση. Περίμενα να δω τις επιλογές που θα είχα και όταν έμαθα για τον Ολυμπιακό, συζήτησα με τον αδελφό μου και αποφάσισα γρήγορα να πω  το “ναι”. Μίλησα και με ορισμένους φίλους μου που έχουν περάσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και μου είπαν τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Μου είπαν βασικά μόνο καλά λόγια για αυτή την ομάδα και το πρόγραμμα της. Το σκέφτηκα και εγώ και το έχω παρατηρήσει πως οι περισσότεροι παίκτες που περνάνε από τον Ολυμπιακό, στη συνέχεια φεύγουν έχοντας βελτιώσει το παιχνίδι τους».

Για το αν ταιριάζει στην ομάδα: «Εντάξει, και ποιος δεν γνωρίζει τον Ολυμπιακό και το τι έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρωλίγκα. Θεωρώ πως ταιριάζω απόλυτα με το στιλ της ομάδας και το επιβεβαίωσα αυτό και μετά τη συνομιλία που είχα στο τηλέφωνο με τον κόουτς Σφαιρόπουλο».

Τέλος ανέφερε πώς όλα θα φανούν στο παρκέ: «Το μόνο που έχω να πω είναι πως προπονητές,  παίκτες, αλλά και φίλαθλοι που παρακολουθούν το ευρωπαϊκό μπάσκετ, γνωρίζουν το στιλ μου. Όσο για κάποιους που δεν με γνωρίζουν, θέλω να πω ότι όλα θα φανούν στο παρκέ. Ελπίζω να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ τη νέα μου ομάδα».

Photo credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ