26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΜακΛίν: “Ωραίο που θα παίξω μαζί με Σπανούλη”

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν έφτασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αθήνα προκειμένου να έχει την πρώτη γνωριμία τους με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στο αεροδρόμιο συνάντησε και εκπροσώπους του Τύπου, από τους οποίους δεν έκρυψε τη χαρά του για το ότι θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

"Δεν ξέρω τι συνέβη με τον Μπιρτς, όμως με διάλεξε ο Ολυμπιακός και αυτό ήταν καλό νέο για μένα. Κάθε απόφαση είναι δύσκολη, αλλά αυτό είναι πραγματικά ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου είχε συμβεί. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό σύστημα, πολύ καλή ατμόσφαιρα, πολύ καλή ομάδα. Μίλησα τηλεφωνικά με τον προπονητή, για τριάντα λεπτά, και συζητήσαμε για τον ρόλο μου στην ομάδα. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να εμπιστευτώ το σύστημα του Ολυμπιακού", δήλωσε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε με καλά λόγια για τους φίλους της νέας του ομάδας:

"Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι πολύ έξυπνος, φαινόταν και στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας αυτό. Ξέρουν και καταλαβαίνουν τι συνέβη τα προηγούμενα χρόνια και πάντα λέω ότι πρέπει να κάνω αυτό που μπορώ. Δεν μου αρέσει να θέτω προσδοκίες. Ο Ολυμπιακός με εμπιστεύτηκε γι' αυτό που μπορώ να κάνω και έτσι θέλω να συνεχίσω να παίζω όπως και πριν".

Ο ΜακΛίν ρωτήθηκε και για το ότι θα έχει συμπαίκτη του τον Βασίλη Σπανούλη: "Ήμασταν αντίπαλοι για χρόνια. Θα είναι ωραίο να παίξω μαζί του. Έχει κερδίσει τόσα παιχνίδια και τόσους τίτλους. Θα είναι ωραίο να είμαστε συμπαίκτες".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ