15.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΜακΚίσικ: “Ο κόουτς που είπε να το διασκεδάσω”

Καμιά φορά η πιο απλή οδηγία, έξω από πινακάκια και συστήματα, αποδεικνύεται η καλύτερη και αυτή που θα "ξεκλειδώσει" έναν παίκτη. Το ίδιο φαίνεται πως έγινε με τον Γιώργο Μπαρτζώκα και όσα είπε στον Σακίλ ΜακΚίσικ.

"Δεν ξέρω τι έγινε στο τρίτο δεκάλεπτο", τόνισε ο Αμερικάνο γκαρντ για να εξηγήσει: "Ο κόουτς με έβαλε και μου είπε να παίξω όπως μπορώ και να το διασκεδάσω. Αυτό έγινε και βοήθησα την ομάδα μου. Ο κόουτς πάντα ζητά να δίνουμε έμφαση στην άμυνα και παρότι έκανα πέντε φάουλ δεν έκανε κανένας μας εκπτώσεις στην άμυνα. Θέλαμε να δείξουμε στον αντίπαλο ποιοι είμαστε και να τους κάνουμε να μας νιώσουν. Έχουμε ένα ακόμη πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στην Μακάμπι την Παρασκευή (16/10). Θα προετοιμαστούμε καλά από αύριο. Αν είμαστε το ίδιο επιθετικοί θα τα πάμε μια χαρά".

Ο ΜακΚίσικ επέλεξε στο δικό του μήνυμα στη φανέλα να αναφερθεί στη Μπριόνα Τέιλορ, τη νοσοκόμα, η οποία δέχθηκε έξι πυροβολισμούς από αστυνομικούς στο σπίτι της στο Λούιβιλ, αφού πρώτα είχαν ρίξει την πόρτα, για να ερευνήσουν το διαμέρισμα. Έρευνα που τελικά δεν έγινε ποτέ, όπως παραδέχθηκε η ίδια η αστυνομία. Η υπόθεση παραμένει ανοιχτή με την πλευρά της αστυνομίας να προτείνει οικονομική αποζημίωση στους συγγενείς της.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ