19.7 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΜακΚίσικ: “Ονειρεύομαι την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό” (vid)

Ο Σακίελ ΜακΚίσικ μίλησε μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λάρισα στους αγώνες που διοργανώνονται στο ΣΕΦ στη μάχη κατά του COVID 19. Ο Αμερικάνος γκαρντ αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και αυτά που ονειρεύεται να κατακτήσει στους "ερυθρόλευκους".

"Το πρώτο που θα ήθελα να πω είναι πως για την ιστορία του Ολυμπιακού, χάρηκα που πήραμε αυτή τη νίκη στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7", δήλωσε μιλώντας στην ΕΡΤ και πρόσθεσε: "Ο αγώνας μας βοήθησε επίσης να αφήσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πίσω μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην ανανέωση του συμβολαίου του με τους "ερυθρόλευκους" δήλωσε: "Για μένα είναι το σπίτι μου εδώ. Ήξερα ότι είναι η ομάδα που θέλω να παίξω και στο μέλλον. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Θέλουμε να προχωρήσουμε στα επόμενα δέκα παιχνίδια και να διεκδικήσουμε μια θέση στα πλέι οφ".

Όταν ρωτήθηκε αν ονειρεύεται την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό απάντησε: "Ναι, είναι το μόνο που σκέφτομαι κάθε βράδυ πριν κλείσω τα μάτια μου. Θα ήθελα να επιστρέψουν και οι φίλαθλοι και να το κάνουμε γι' αυτούς. Να ζήσουμε και πάλι μέρες δόξας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ