22.4 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

ΜακΚίσικ: “Οι παίκτες αναλαμβάνουν την ευθύνη” (vid)

Ο Σακίελ ΜακΚίσικ ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού απόψε στον αγώνα απέναντι στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει και μια νίκη. Μιλώντας στα κανάλια Novasports γι' αυτά τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης δήλωσε: "Δεν θέλω να πω τα λάθος πράγματα, δεν θέλω να πω τι σκέφτομαι, αλλά πρέπει να παλέψουμε να επιστρέψουμε. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη και πρέπει να παλέψουμε ως το τέλος της σεζόν".

Όταν ρωτήθηκε για την καλή επιθετικά βραδιά του, στην οποία πήρε πολλά σουτ και άφησε το παιχνίδι με 18 πόντους με 4/6 τρίποντα, έδειξε προς τον Κώστα Σλούκα: "Ξεκίνησε χθες αυτό. Ρώτησα χθες τον Σλούκα και μου είπε πως πρέπει να πάρω περισσότερες προσπάθειες, γιατί οι παίκτες μου με παίζουν λίγο πιο μακριά. Ήμουν διστακτικός αλλά κατάλαβα πως πρέπει να σουτάρω περισσότερο, πρέπει να γίνω ακόμα πιο επιθετικός".

Στην ερώτηση για την ενέργεια της ομάδας που ξεκινά "αργά" και σταδιακά αντεπιτίθεται απάντησε: "Οι παίκτες αναλαμβάνουν την ευθύνη, υποστηρίζω τον προπονητή και το επιτελείο του 100%. Δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάναμε στην αρχή. Είμαστε στο ίδιο πρόγραμμα όλη τη χρονιά. Ή θα πρέπει να κάνουμε ένα βήμα μπροστά ή θα συνεχίσουμε να χάνουμε παιχνίδια".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ