14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΜακΚίσικ: “Καταλαβαίνω που βρίσκομαι”

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας γιατί πάλεψε στο δεύτερο ημίχρονο και στις δύο άκρες του παρκέ, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν θα το κατάφερνε ποτέ, αν δεν υπήρχε ο Σακίελ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικάνος γκαρντ έκανε ένα προσωπικό 12-0 απέναντι στους Ρώσους στο τρίτο δεκάλεπτο και στο τέλος του αγώνα είχε κάνει ατομικό ρεκόρ πόντων με 24 πόντους και στα κλεψίματα με τέσσερα. Έδειξε να ξέρει πολύ καλά που βρίσκεται και το δήλωσε και λίγο μετά τον αγώνα στην κάμερα των καναλιών NovaSports.

Ο ΜακΚίσικ αν και ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού τα έβαλε με τον εαυτό του: "Αναλαμβάνω την ευθύνη της ήττας, γιατί στο πρώτο ημίχρονο έπρεπε να δώσω ενέργεια στην ομάδα κάτι που δεν το έκανα. Έπρεπε να το κάνω, όπως τελικά το έκανα στο δεύτερο ημίχρονο.

Θέλω να γίνω όπως ένας απ΄ αυτούς τους θρύλους που βλέπω κάθε μέρα στα αποδυτήρια. Καταλαβαίνω που βρίσκομαι και θέλω να παίξω  σε ένα Final 4 με τον Ολυμπιακό. Το μυαλό μου είναι ήρεμο από την στιγμή που ανανέωσα με την ομάδα και θέλω να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Αν μπορούσα να διαλέξω θα επέλεγα φυσικά να αγωνιζόμουν νωρίτερα στην Ευρωλίγκα. Ξέρω πολλούς παίκτες σας εμένα που αξίζουν να παίζουν στην διοργάνωση".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ