19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μακεδονικός : Ξανά μαζί τα αδέλφια Φλιάτη

Ξανασμίγουν τα αδέλφια Φλιάτη, τα οποία θα είναι εκ νέου συμπαίκτες, αυτή τη φορά στον Μακεδονικό, την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Γιάννης Φλιάτης θα βρεθεί για τρίτη χρονιά στους «πράσινους» της Νεάπολης Θεσσαλονίκης, ενώ ο Γιώργος μετά την παρουσία του σε Καβάλα και Πανσερραϊκό ξανά συναντάει τον αδελφό του.

Οι δυο τους βρέθηκαν μαζί σε Ιωνικό Ιωνίας και Στρατώνι, και την τελευταία φορά που συνέβη αυτή ήταν την σεζόν 2017-2018 στην ομάδα της Χαλκιδικής και στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Εκείνη τη σεζόν ο Γιάννης είχε 6,9 πόντους και 13 εύστοχα τρίποντα σε 28 παιχνίδια, ενώ ο Γιώργος σε 27 παιχνίδια είχε 9 πόντους και 26 εύστοχα τρίποντα.

Αναλυτικά :

«Ο Α.Σ.Μακεδονικός ανακοινώνει την συνεργασία για την επόμενη χρόνια με τους Γιάννη και Γιώργο Φλιάτη οι οποίοι δυναμώνουν σημαντικά με την παρουσία τους τον σύλλογο για την επόμενη χρονιά στην Β’ Εθνική κατηγορία.

Ο Γιάννης  απετέλεσε βασικό στέλεχος στην επάνοδο της ομάδας στην Β’ Εθνική κατηγορία πραγματοποιώντας μία εξαιρετική αγωνιστικά χρονιά και συμφώνησε να φοράει για τρίτη συνεχή χρονιά την φανέλα του συλλόγου.

Πλέον εκτός του Γιάννη ο σύλλογος τα βρήκε σε όλα και με τον αδερφό του, τον 26χρονο Γιώργο, ο οποίος αγωνίζεται κυρίως στην θέση Power Forward. Τα πρώτα μπασκετκά βήματά του τα έκανε στο Ασβεστοχώρι, και στην συνέχεια κατέκτησε δύο τίτλους με τον Άρη  (παιδικό το 2011 και εφηβικό στο 2013). Σημαντικός αγωνιστικά αποδείχθηκε στην άνοδο του Ιωνικού Ιωνίας στη Β εθνική ενώ στο Στρατώνι αναδείχθηκε ο καλύτερος αμυντικός της χρόνιας. Το 2018-2020 αγωνίστηκε στην Ένωση Καβάλας στην Β και Α2 Εθνική κατηγορία ενώ πέρυσι είχε πάρει μεταγραφή στον Πανσερραϊκό.

Γιάννης και Γιώργος έχουν συνυπάρξει αγωνιστικά και στο παρελθόν καθώς ήταν συμπαίκτες σε Ιωνικό Ιωνίας και  Στρατώνι.

Οι διοίκηση του συλλόγου εύχεται και στους δύο κάθε επιτυχία με την φανέλα του συλλόγου μας και χωρίς τραυματισμούς»..



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ