21.6 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μακεδονικός : Για τρίτη χρονιά Αζίζης

Για ακόμη μια χρονιά θα συνεχίσει στον Μακεδονικό ο Νίκος Αζίζης, και ελπίζει η νέα σεζόν να αποδειχθεί πιο τυχερή για τον ίδιο.

Ο 25χρονος φόργουορντ την πρώτη του σεζόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2019, και έτσι αγωνίστηκε σε μόλις 7 παιχνίδια, έχοντας 13,3 πόντους και 15 εύστοχα τρίποντα, ενώ πέρυσι η πανδημία ήταν αυτή που σταμάτησε κάθε αγωνιστική δραστηριότητα.

Αναλυτικά :

«Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για τρίτη χρονιά, με τον Νίκο Αζίζη.

Ο 25χρονος power forward, ήρθε πριν δύο χρόνια στον Μακεδονικό και παρά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που υπέστει την πρώτη χρονιά στην Γ’ Εθνική κατηγορία, επανήλθε δυνατός και αποφασισμένος να πάρει βασικό ρόλο στο ρόστερ του συλλόγου στην Β’ Εθνική. Σήμερα διανύει τους τελευταίους μήνες της στρατιωτικής του θητείας και θα ενταχθεί στην ομάδα κανονικά από την αρχή της προετοιμασίας.

Η διοίκηση του συλλόγου εκτιμώντας ιδιαιτέρως το ήθος και τον χαρακτήρα του Νίκου, του εύχεται μια επιτυχημένη και χωρίς τραυματισμούς μπασκετική χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ