15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μακάμπι – Χαποέλ Μπερ Σεβά 67-56: «Πύρρειος» νίκη, σοκ με Μπέντερ! (pic)

Σε άλλη μία νίκη έφτασε η Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία επικράτησε της Χάποελ Μπερ Σεβά με 67-56, σε μία αναμέτρηση που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ντράγκαν Μπέντερ στο γόνατο, με τον Κροάτη να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος. Ρίξη χιαστού έδειξαν οι εξετάσεις του παίκτη.

Χωρίς πρόβλημα έφτασε στην επικράτηση η Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον αγώνα που άνοιξε τη σειρά των προημιτελικών για το πρωτάθλημα του Ισραήλ. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφερε να πάρει χάρη σε ένα ξεσπάσμά της στο τρίτο δεκάλεπτο (επί μέρους σκορ 19-7) το προβάδισμα που της χάρισε εν τέλει τη νίκη και έκανε το 1-0 στη σειρά απέναντι στην ομάδα της Χαποέλ Μπερ Σεβά. Οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως στο δεύτερο μέρος πήραν τα πάνω τους τα "όπλα" της "Ομάδας του Λαού" ,τα οποία καθάρισαν εν τέλει την αναμέτρηση.

Πρωταγωνιστές ήταν ο Άντε Ζίζιτς με 20 πόντους και ο Σκότι Ουίλμπεκιν με 10 πόντους και 6 ασίστ για τη Μακάμπι, όμως αυτό που επισκίασε το στρατόπεδο των "κίτρινων" είναι το τραυματισμούς του Ντράγκαν Μπέντερ. Ο Κροάτης σέντερ αποχώρησε υποβασταζόμενος από το παρκέ στα μέσα του πρώτου δεκαλέπτου, ύστερα από χτύπημα  στο γόνατό του και δεν κατάφερε να επιστρέψει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Όπως ενημέρωσε η ομάδα του, ο Μπέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού, κάτι που προφανώς σημαίνει το τέλος της σεζόν αλλά και μία εκτεταμένη απουσία από τα γήπεδα για τον Κροάτη!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ