18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Μακάμπι: Στο πλευρό της πυρόπληκτης Ελλάδας (pics)

Μήνυμα αλληλεγγύης στον ελληνικό λαό, που δοκιμάζεται έντονα τις τελευταίες ημέρες από τα δεκάδες μέτωπα πυρκαγιάς που έχουν ξεσπάσει στη χώρα, έστειλε η Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η «ομάδα του λαού» εξέφρασε τη συμπαράστασή της στους πυρόπληκτους Έλληνες, μέσω Twitter: «Η οικογένεια της Μακάμπι Τελ Αβίβ στέκεται δίπλα στους αδερφούς μας και τις αδερφές μας στην Ελλάδα σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή. Ισραηλινή ομάδα πυροσβεστών βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και βοηθάει στην καταπολέμηση των πυρκαγιών, όπως κάνουν ομάδες και από άλλες οκτώ χώρες. Μείνετε ασφαλείς».

Η ομάδα των πυροσβεστών από το Ισραήλ, η οποία απαρτίζεται από δεκαέξι πυροσβέστες, συνδράμει στις προσπάθειες κατάσβεσης των πυρκαγιών που μαίνονται στη χώρα υπό τον συντονισμό του Πυροσβεστικού Σώματος.

«Το Ισραήλ προστρέχει στο πλευρό της Ελλάδας ως πράξη φιλίας και αμοιβαίας υποστήριξης», είχε αναφέρει προ ημερών ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών Γιαΐρ Λαπίντ, με τον πρεσβευτή του Ισραήλ στην Ελλάδα Γιόσι Αμράνι να προσθέτει: «Το Ισραήλ στέκεται στο πλευρό της Ελλάδας φιλικά και με αγάπη για τη χώρα και το λαό της. Σε αυτήν τη δύσκολη ώρα, οι καρδιές μας και οι σκέψεις μας βρίσκονται στους ανθρώπους που είναι μέσα στις φλόγες και στους πυροσβέστες που προσπαθούν αδιάκοπα να κατασβέσουν τις φωτιές. Είμαστε μαζί ένα μέτωπο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ