33.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Μακάμπι: Κάτι κινείται εν μέσω κορονοϊού

Αν και η κατάσταση στη Μακάμπι Τελ Αβίβ χαρακτηρίζεται «χαοτική», εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και των κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στις τάξεις της, η προετοιμασία εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα συνεχιστεί με ένα φιλικό.

Η «ομάδα του λαού» αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή της από το τουρνουά του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, το «Νεόφυτος Χανδριώτης» στη Λευκωσία και το «Παύλος Γιαννακόπουλος» που θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ το διήμερο 18-19 Σεπτεμβρίου από τον Παναθηναϊκό. Ο τζένεραλ μάνατζερ Νίκολα Βούισιτς δήλωσε πως δεν πρόκειται να επιστρέψουν στο παρκέ πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου, αυτό όμως άλλαξε.

«Ναι, επικρατεί ένα μικρό χάος, αλλά στο τέλος όλα θα είναι καλά. Δεν κάνουμε προετοιμασία, είναι δύσκολα. Κανείς δεν θέλει να έρθει αντιμέτωπος με τέτοιες καταστάσεις. Πιθανότατα, δεν θα έχουμε τους παίκτες πριν από τις 20 Σεπτεμβρίου, για την πρώτη προπόνηση. Είναι μια πρόκληση όλο αυτό, είναι κάτι για το οποίο πρέπει να βρούμε νέες λύσεις, να είμαστε υπομονετικοί», ανέφερε σχετικά ο 43χρονος παλαίμαχος φόργουορντ/σέντερ.

Ωστόσο, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δει αγωνιζόμενους τους παίκτες του νωρίτερα από ό,τι αρχικά είχε υπολογιστεί, συγκεκριμένα σε φιλικό που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου απέναντι στην Μπνέι Χερζίλια. Φυσικά, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω των αυστηρών πρωτοκόλλων για τον ιό COVID-19 και τον περιορισμό της εξάπλωσής του που ισχύουν στο Ισραήλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ