21.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μακάμπι: Επιστροφή Πέρκινς, δίπλα στον Σφαιρόπουλο (vids)

Στη Μακάμπι Τελ Αβίβ επιστρέφει ο Ντορόν Πέρκινς, προκειμένου να ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο 38άχρονος παλαίμαχος γκαρντ αγωνίστηκε στην «ομάδα του λαού» από το 2009 έως το 2011, ενώ το 2003 κατέκτησε τον τίτλο στην Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό. Το 2018 αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, αγωνιζόμενος στη Νότια Κορέα με τη φανέλα των Γκογιάνγκ Όριονς. Έκτοτε επέστρεψε στην πατρίδα του και το τελευταίο ενάμιση έτος ήταν στους Μπρούκλιν Νετς, ως μέλος του προπονητικού τιμ, στο τμήμα ανάπτυξης παικτών.

«Είναι καταπληκτικό που έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόουτς Γιάννη Σφαιρόπουλο, τη διοίκηση και ολόκληρο τον οργανισμό για την ευκαιρία. Έρχομαι με στόχο να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Είναι τιμή για εμένα να είμαι ξανά μέλος της Μακάμπι Τελ Αβίβ, να συναντήσω και πάλι τους οπαδούς της και την υπέροχη κοινότητα στο Ισραήλ», ανέφερε αμέσως μετά την ανακοίνωση της επιστροφής του ο Ντορόν Πέρκινς.

https://www.youtube.com/watch?v=k38DviURVbg

https://www.youtube.com/watch?v=G6jfelC070o



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ