21.5 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Μακάμπι: «Δικός» της ο Ουίλιαμς (vids)

Παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι και με τη… βούλα ο Ντέρικ Ουίλιαμς, με τους Ισραηλινούς να ανακοινώνουν την απόκτησή του με συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους.

Ο 30χρονος φόργουορντ, με θητεία στο ΝΒΑ και στην Ευρώπη στην Μπάγερν Μονάχου, τη Φενέρμπαχτσε και τη Βαλένθια, θα συνεχίσει την καριέρα του στην «ομάδα του λαού», με τον ίδιο να μην κρύβει την ικανοποίησή του για τη μετακίνησή του στους «κυανοκίτρινους»: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέρος μιας τόσο σπουδαίας ομάδας. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας και να παλέψουμε για τους στόχους μας».

Ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος, από την πλευρά του, επεσήμανε: «Είμαστε χαρούμενοι. Ο Ντέρικ Ουίλιαμς θα μας δώσει μεγάλη δύναμη στη φροντλάιν μας. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας».

https://www.youtube.com/watch?v=yhGTc70i9lA

Ο Αμερικανός είχε πέρυσι με το ισπανικό συγκρότημα κατά μέσο όρο 6,8π. και 2,1 ριμπάουντ σε 16.6’ σε 33 ματς του ισπανικού πρωταθλήματος και 9π., 3,1 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ σε 19.8’ σε 34 παιχνίδια Ευρωλίγκας.

https://www.youtube.com/watch?v=WnG7zj5nyF4



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ