24.5 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μακάμπι: “Δεν έχουμε κάνει πρόταση σε κανέναν”

Πρωταγωνίστρια σε μεταγραφικά σενάρια έχει γίνει το τελευταίο διάστημα η Μακάμπι. Σενάρια που αφορούν είτε παίκτες της, τους οποίους θέλουν άλλες ομάδες, είτε παίκτες άλλων ομάδων που θέλει αυτή. Φαίνεται, ωστόσο, ότι τίποτα δεν ισχύει, καθώς η "ομάδα του λαού" έσπευσε να διαψεύσει κάθε τέτοιο σενάριο κατηγορηματικά.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως η οικονομική κρίση που σοβεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού δεν της επιτρέπει να ασχοληθεί με το μέλλον της, επομένως ό,τι γράφεται σχετικά με μεταγραφές είναι άτοπο:

"Τις τελευταίες δύο μέρες γράφεται ότι η Μακάμπι έχει προσφέρει νέα συμβόλαια σε παίκτες. Κάποιες από αυτές τις ειδήσεις αφορούν παίκτες που παίζουν στη Μακάμπι και κάποιες άλλες παίκτες άλλων ομάδων. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επιθυμεί να καταστήσει σαφές ότι αυτές οι ειδήσεις είναι λανθασμένες.

Επί του παρόντος η Μακάμπι δεν έχει αναλάβει καμία πρωτοβουλία για τη νέα σεζόν και δεν έχει κάνει καμία πρόταση σε κανέναν παίκτη. Είναι ξεκάθαρο σε μας ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση ώστε να ασκήσουν πίεση, γι' αυτό τροφοδοτούν τα media με ειδήσεις που είναι λανθασμένες.

Επί του παρόντος αντιμετωπίζουμε την κρίση του κορωνοϊού, που έχει προκαλέσει πολλές αβεβαιότητες κα ερωτηματικά. Φυσικά η Μακάμπι δεν είναι σε θέση ακόμα να καταρτίσει μπάτζετ για την επόμενη σεζόν και υπό αυτές τις συνθήκες κανένας παίκτης δεν μπορεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ