32.8 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Μακάμπι από του… χρόνου

Καρέ... sold out ανακοίνωσε η Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τους επόμενους τέσσερις αγώνες της στην Ευρωλίγκα.

Ούτε… καρφίτσα δεν θα πέφτει στη «Menora Mivtachim Arena» στις προσεχείς ευρωπαϊκές αναμετρήσεις της «ομάδας του λαού». Το συγκρότημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, που έχει ξεκινήσει με 6-4 φέτος, θα υποδεχθεί κατά σειρά τη Βιλερμπάν (28/11), την Μπάγερν Μονάχου (05/12), την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (12/12) και τον Παναθηναϊκό (19/12) και όπως ανακοινώθηκε από τους Ισραηλινούς δεν έμεινε εισιτήριο ούτε για… δείγμα για κανένα από τα τέσσερα ματς.

Οι φίλαθλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα ήθελαν να τη δουν να αγωνίζεται εντός έδρας και δεν εξασφάλισαν εισιτήριο για κάποια από τις τέσσερις αναμετρήσεις, θα πρέπει να περιμένουν το… νέο χρόνο. Δεδομένου πως ακολουθούν τρεις διαδοχικά εκτός Ισραήλ ματς, με Εφές Αναντόλου (26/12), Ζαλγκίρις Κάουνας (02/01) και Άλμπα Βερολίνου (09/01), ο επόμενος αγώνας στη «Menora Mivtachim Arena» με διαθέσιμα εισιτήρια θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου του 2020, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ