19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Μακάμπι: «Έκλεισε» Νάναλι (vids)

Στην Ευρώπη επιστρέφει ο Τζέιμς Νάναλι μετά τη σύντομη παρουσία του στο ΝΒΑ με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς.

Ο 30χρονος φόργουορντ, που ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του το 2012 από την Καβάλα και τα τελευταία δύο χρόνια έπαιξε στην Κίνα με τους Σαρκς Σαγκάης και στην Τουρκία με τη Φενέρμπαχτσε, πριν υπογράψει συμβόλαιο δύο κατευθύνσεων με τους «πελεκάνους», έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

«Καλωσορίζουμε τον Τζέιμς Νάναλι στην οικογένεια της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είναι ένας παίκτης που θέλαμε να υπογράψουμε από την πρώτη στιγμή, λόγω της ποιότητάς του και της εμπειρίας του θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τους στόχους μας. Είναι πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα. Σίγουρα, το γεγονός πως έχει παίξει στο Ισραήλ στο παρελθόν είναι ένα πλεονέκτημα», ανέφερε σχετικά ο νέος προπονητής του, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

https://www.youtube.com/watch?v=nHubNcGbVB8

Ο Αμερικανός είχε φέτος σε οκτώ ματς ΝΒΑ κατά μέσο όρο 1,9π. και 1,1 ριμπάουντ σε 5.4’, ενώ με το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης έπαιξε πέρυσι σε πέντε παιχνίδια τουρκικού πρωταθλήματος με μ.ό. 14,2π., 2,2 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ σε 27.8’ και σε εννέα αναμετρήσεις Ευρωλίγκας με μ.ό. 4,2π. και 1,4 ριμπάουντ σε 12.9’. Με τους «καρχαρίες» αγωνίστηκε σε άλλα δώδεκα ματς του CBA, με μ.ό. 22,3π., 5,3 ριμπάουντ, 3,3 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε 32.5’. Στο Ισραήλ βρέθηκε και τη σεζόν 2014-2015, για λογαριασμό της Μακάμπι Άσντοντ.

https://www.youtube.com/watch?v=HYfxqGzZ45E



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ