21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Μαζεύει καπάκια ο ΟΦΗ για «Το Μέλλον» της Νότιας Κρήτης (pics + vid)

Έναν εκλεκτό επισκέπτη υποδέχτηκε στο ΒΑΚ το Ανδρικό τμήμα της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ εγκαινιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δράση του συλλόγου προς τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Νότιας Κρήτης «Το Μέλλον».

Ο λόγος για τον πρόεδρο του Συλλόγου και παραολυμπιονίκη στο ακόντιο, Μανώλη Στεφανουδάκη, ο οποίος την Πέμπτη (24/9) βρέθηκε στο «παλατάκι», παρακολούθησε την προπόνηση των «μελανόλευκων» και παράλληλα τοποθέτησε το μπουκάλι για πλαστικά καπάκια που η ομάδα θα μαζέψει καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά:

«Μαζεύουμε καπάκια στηρίζουμε τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Νότιας Κρήτης «Το Μέλλον»
Μια νέα δράση ξεκινάει το τμήμα μπάσκετ του ΟΦΗ από αυτήν την εβδομάδα, μαζεύουμε καπάκια για καλό σκοπό! Ειδικά διαμορφωμένα κουτιά τοποθετήθηκαν σε ΒΑΚ και Εφόδου με σκοπό οι αθλητές μας να τοποθετούν τα πλαστικά καπάκια τους. Την δράση αυτή την εγκαινίασε ο πρόεδρος του Συλλόγου και παραολυμπιονίκης στο ακόντιο, Μανώλης Στεφανουδάκης. Ο ίδιος βρέθηκε στο κλειστό του ΒΑΚ όπου παράλληλα με την έναρξη της δράσης αυτής βραβεύτηκε από την ομάδα μας για την συμβολή του στον αθλητισμό με τιμητική πλακέτα και φανέλα μπάσκετ με το όνομα του.
Ενώ είχε την ευκαιρία να μοιραστεί εικόνες και σκέψεις με τους αθλητές της ομάδας μας».

Το video: 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ