18.4 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μαγνητική ο Τσάλμερς

Τα προβλήματα τελειωμό δεν έχουν την ΑΕΚ, που επιστρέφει λαβωμένη από τη Γερμανία και το «Telekom Dome», αφού τραυματίας αποχώρησε από το ματς με τη Βόννη ο Μάριο Τσάλμερς.

Η «Ένωση» κατάφερε να κερδίσει και πάλι το γερμανικό συγκρότημα, διπλασίασε τις νίκες της στα πλέι οφ του Basketball Champions League κι εξασφάλισε την παρουσία της στους «8», με τον Ηλία Παπαθεοδώρου όμως να βλέπει τον Αμερικανό να αποχωρεί τραυματίας. Ο 33χρονος γκαρντ χτύπησε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού στο δικέφαλο του αριστερού ποδιού και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Ο Κέντρικ Ρέι, από την πλευρά του, αγωνίστηκε για 9.15’ σφίγγοντας τα δόντια, αφού ταλαιπωρείται από κοιλιακό άλγος και χρειάστηκε να του γίνει ένεση, με τους «κιτρινόμαυρους» πάντως να ενημερώνουν πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Υπενθυμίζεται ότι εκτός «μάχης» είχε τεθεί πριν από την αναμέτρηση επί γερμανικού εδάφους ο Χάρης Γιαννόπουλος, λόγω διαστρέμματος στη δεξιά ποδοκνημική.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ