18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μαγκουνής: «Αγώνας υψηλών απαιτήσεων με Ηρακλή»

Ο ΑΣ Καρδίτσας υποδέχεται αύριο (9/2, 17:00) στην έδρα του τον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που αναμένεται να λάβει τόπο στο κατάμεστο κλειστό της Θεσσαλικής πόλης.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να παραμείνουν μακριά από την ζώνη των πλέι άουτ, με τον έμπειρο φόργουορντ, και δεύτερο σκόρερ τους, Σπύρο Μαγκουνή (12 π., 5.8 ριμπ., 15 αγ.) να τονίζει πως σε ένα αγώνα υψηλών απαιτήσεων η ομάδα του θα διεκδικήσει τη νίκη :

«Είναι ένας αγώνας υψηλών απαιτήσεων καθώς, ο Ηρακλής είναι μαζί με τον Ιωνικό τα φαβορί για την άνοδο. Με τον Ιωνικό η ομάδα μας πάλεψε, έπαιξε καλό μπάσκετ και το παιχνίδι κρίθηκε στο τέλος. Αν είμαστε το ίδιο αποτελεσματικοί, θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη νίκη και απέναντι στον Ηρακλή.

Έχουμε αποδείξει πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Δυστυχώς, δεν έχουμε καταφέρει να δείξουμε ακόμη μια σταθερή εικόνα και τα νεκρά διαστήματα που παρουσιάζουμε μας έχουν στοιχίσει. Πιστεύω όμως ότι ετοιμαστήκαμε κατάλληλα όλη την εβδομάδα, θα ακολουθήσουμε το πλάνο μας με στόχο να διεκδικήσουμε το καλύτερο απέναντι σε μια πλήρη και έμπειρη ομάδα. Θέλουμε να έχουμε δίπλα μας τον κόσμο μας που μας στηρίζει κι εμείς με τη βοήθειά του, θα παλέψουμε για το καλύτερο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ