27.9 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Μαγαζί… γωνία έκανε τους Μπακς ο Γιάννης

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τη συνεχή εξέλιξή του, δεν έχει εκτοξεύσει μόνο τη δική του αγωνιστική αξία, αλλά και το όνομα των Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια», πριν από την έλευση του «Greek Freak» στο Ουισκόνσιν, αποτελούσαν μια μικρή αγορά για το ΝΒΑ, με σχετικά περιορισμένο ενδιαφέρον. Ο ερχομός του Έλληνα διεθνή, που συνεχώς βελτιώνεται, έχει εκτοξεύσει την ομάδα εντός παρκέ, αλλά και το ενδιαφέρον του κοινού για εκείνη, κάτι που παρατηρείται μέσω της αύξησης των εισιτηρίων στο «Fiserv Forum», την υψηλότερη τηλεθέαση που έχουν πλέον οι αναμετρήσεις της και την καλύτερη εμπορική αξιοποίηση της επωνυμίας της.

«Έχουμε ένα νέο γήπεδο, τη δυνατότητα να φθάσουμε τις εξήντα νίκες, να πάρουμε την πρώτη θέση στην Ανατολή και σε ολόκληρο το ΝΒΑ. Είναι μια σπουδαία εποχή για το Μιλγουόκι, το Ουισκόνσιν και φυσικά τους Μπακς», δήλωσε στο αμερικανικό περιοδικό με θέμα τις επιχειρήσεις ο πρόεδρος Πίτερ Φέιγκιν, για να προσθέσει για τον 24χρονο γκαρντ/φόργουορντ: «Όταν έχεις έναν σταρ στην ομάδα σου μπορείς να δεις την ανάπτυξη τοπικά και εθνικά, αλλά αυτό που έχει συμβεί με το Γιάννη είναι ότι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον παγκοσμίως. Πλέον, μπορούμε να αντιμετωπιζόμαστε ως ένα παγκόσμιο εμπορικό σήμα, που δεν απευθύνεται μόνο σε τοπικούς χορηγούς, αλλά και σε διεθνείς».

Πρόσφατα οι Μιλγουόκι Μπακς επιλέχθηκαν από το ΝΒΑ να παίξουν στο Παρίσι, στους πρώτους αγώνες κανονικής περιόδου που θα γίνουν στη γαλλική πρωτεύουσα. «Αυτό δείχνει πως οι Μπακς είναι πλέον σημαντικό κομμάτι της διεθνούς απήχησης του ΝΒΑ. Θα είναι διασκεδαστικό. Όλοι οι παίκτες, άπαντες στην ομάδα, είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι. Το ΝΒΑ είναι ένα πρωτάθλημα με παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά τώρα θα έχουμε φυσική παρουσία και σε διεθνές επίπεδο», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των «ελαφιών», μην κρύβοντας την ικανοποίησή του, αφού όσο αυξάνεται το ενδιαφέρον τόσο αυξάνονται και τα έσοδα, μέσω των διαφημίσεων και των καλύτερων χορηγικών πακέτων, για τον οργανισμό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ