26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μίτσοφ και Σέρχι έσπασαν το αήττητο!

Η Μπαρτσελόνα... λύγισε στην Ιταλία, με την Αρμάνι Μιλάνο να επικρατεί με 83-70 και να γίνεται η πρώτη ομάδα που ρίχνει στο καναβάτσο τους Καταλανούς.

Οι Μπλαουγκράνα μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ξέφυγαν γρήγορα με +9 (2-11), χάρη στο κρεσέντο του Ντέιβις (11π.) δείχνοντας αποφασισμένοι να διατηρήσουν το αήττητο. Η Μιλάνο με βασικό εκφραστή των επιθετικών της προσπαθειών τον Μίτσοφ, κατάφερε να επιστρέψει άμεσα και να μειώσει σε 15-17, με την 1η περίοδο να κλείνει με τρίποντο του Αμπρίνες και σκορ 15-20. Στη 2η περίοδο η ομάδα του Μεσίνα βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο, κυρίως στην άμυνα κοντά στο καλάθι, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να γίνει εξίσου αποδοτική επιθετικά. Όπως έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο, έκλεισε και το ημίχρονο με τρίποντο των φιλοξενούμενων και συγκεκριμένα του Μίροτιτς ο οποίος έγραψε το 30-37.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με διαγωνισμό τριπόντων ανάμεσα στις δύο ομάδες, γεγονός που έβγαλε κερδισμένη την Αρμάνι που κατάφερε να προηγηθεί (46-44) για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Η ομάδα του Πέσιτς βρήκε τη δύναμη και με τους Ντιλέινι και Μίροτιτς να σκοράρουν από μακριά και τον Ντέιβις να χτυπά από το ζωγραφιστό έμεινε μπροστά στο σκορ μέχρι το τέλος της 3ης περιόδου (52-58). Η 4η περίοδος ξεκίνησε με την Αρμάνι να κάνει ένα σερί 6-0, κρατώντας άποντη την Μπαρτσελόνα για σχεδόν 4 λεπτά. Η τρομερή της άμυνα έδωσε το έναυσμα για ένα απίστευτο ξέσπασμα, που οδήγησε στο επιμέρους 31-12 με ένα ρεσιτάλ τριπόντων από τους Μίτσοφ, Σέρχι και Ντελαβάλε που έφεραν μία πανάξια νίκη με 83-70.

Ο MVP: Ο Βλάντιμιρ Μίτσοφ με 16 πόντους, 8 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο ήταν καθοριστικός στην σπουδαία νίκη της Μιλάνο.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι Ιταλοί έβλεπαν το καλάθι σαν βαρέλι και με τα 14/27 τρίποντα δε θα μπορούσαν παρά να φύγουν με ένα πλατύ χαμόγελο και μία σπουδαία νίκη από το Μεδιολάνουμ Φόρουμ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ